Skoletøjpakken til efterskole I Mulighed for ekstra køb

Skolepakken for årgang 20/21 + muligheder for tilkøb

Udgivet 31. marts 2020

Skolepakken består af én t-shirts, sweatshirt, langærmet trøje og bukser (til drengene) og tights (til pigerne). Skolenpakken er inkluderet i skolepengene. Se hele skoletøjpakken i nederste højre hjørne.

Tilbud om tilkøb

Vi har lavet en aftale med Sport24 om ekstra tilkøb af idrætstøj til gode priser. Dette er et tilbud som den enkelte elev kan gøre brug af. Skolen tjener ikke noget på aftalen, men det er gode tilbud som I kan benytte jer af.

Johannes fortæller om tøjpakken, tilkøbsmuligheder og boden.

8 svar til “Skolepakken for årgang 20/21 + muligheder for tilkøb”

1. Camilla Kiner Christiansen siger:

Hvordan får man fat i skole pakken som ny elev?

2. Hej Camilla. Den får I, når I starter på skole. Hilsen Rasmus.

3. Karin Jacobsen siger:

Hej.
    Kan man vælge farve på den bluse/trøje der følger med tøjpakken eller er den forudbestemt til sort?
    Hilsen Karin

4. Mie Rønne siger:

Bliver der trykt eget navn på skolepakkens tøj, eller er det kun på tilkøbt tøj?

5. Cecilie Fast siger:

der er kun vist en herre model og børne model af den t-shirt vi skal vælge størrelse til. skal man som pige så bare vælge en af dem?