Sorø dansen

Sorø Dansen

Udgivet 6. april 2021

Vi elsker bevægelse på Sorø Gymnastikefterskole og for os er det et omdrejningspunkt for at få børn, unge og voksne til at opleve fællesskab og glæde. Vi skal bevæge os mere. ”Sorø Dansen” er en del af Trivselsdagen i Sorø Kommune og vi håber at Sorø by og måske resten af Danmark også har lyst til at lære den.

Sorø Kommune opfordrer alle virksomheder, skolebørn og borgere til at deltage i en fælles aktivitet fra kl. 12.00 – 12.15, hvor alle gør gymnastik, går en tur eller finder på noget helt tredje. På den måde håber vi alle kan få en sjov oplevelse, hvor vi også kan få sat Sorø på landkortet som en kommune, der kan og vil gøre en forskel.

Lær Sorø-dansen (se nedenstående undervisningsvideoer)

Undervisningsvideo til de mindste klassetrin 2.-5. klasse

Undervisningsvideo til de største klassetrin 6.-10. klasse

OBS. virker kun via af YouTube (klik -> se på YouTube)

Der er lukket for kommentarer.

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag