Sorø Gymnastikefterskole søger ny pedel - Sorø Gymnastikefterskole

Sorø Gymnastikefterskole søger ny pedel

Udgivet 28. maj 2019

Sorø Gymnastikefterskole søger ny pedel
Har du lyst til at arbejde på en efterskole, der uddanner unge mennesker. Så søger vi en dygtig pedel, der kan se meningen med at arbejde med skolens serviceopgaver, herunder vedligeholdelse, rengøring, udearealer, ombygning og alm. håndværksopgaver. Du vil skulle indgå i et serviceteam på 5 medarbejdere og samarbejde om opgaverne.

Din arbejdstid vil primært ligge mellem kl. 7 – 15, men der skal påregnes deltagelse i enkelte arrangementer på skolen i weekender og aftentimerne. Du skal i samarbejde med skolens forstander og nuværende pedel være ansvarlig for skolens daglige vedligeholdelse.

Vi udvælger ud fra flg. kriterier:
• At du trives i et samarbejde.
• At du selvstændigt kan overskue og gennemfører projekter.
• At du har en håndværkeruddannelse eller en anden relevant baggrund.
• At du trives omkring unge mennesker.
• At du kan se meningen med skolens værdier.

Du kan forvente:
• En fast fuldtidsstilling.
• En spændende og alsidig stilling med udfordringer.
• En spændende arbejdsplads med god energi og en god omgangstone.
• En arbejdsplads med engagerede og dedikerede medarbejdere.

Tiltrædelse: 1. august 2019.

Har du spørgsmål, kontakt skolens forstander Karsten Haim tlf. 23640035.

Ansøgningsfrist 17. juni.
Send ansøgningen til job@soroefterskole.dk