vi søger en vågen nattevagt

Sorø Gymnastikefterskole søger vågen nattevagt

Udgivet 1. april 2020

Stillingen er besat

Vi søger en/to pædagogiske kollegaer, der kan varetage natte- og morgenvagt søndag til fredag i tidsrummet 22.45 – 8.00.

Elevernes søvn er i stor fokus på efterskolen, da den har direkte indvirkning på elevernes trivsel og indlæring. Vi har erfaret at øget synlighed af pædagogisk personale om natten bidrager til mere søvn og tryghed hos eleverne, derfor slår vi denne stilling op. Der er tale om en nyoprettet stilling, som består i at varetage nogle af de pædagogiske opgaver, der foregår om natten på en efterskole. 

Jobbet består i at passe på eleverne, yde hjælp og samtale, hvis der er behov for dette, men samtidig består jobbet også i at bidrage til ro via din tilstedeværelse og dialog med eleverne. I løbet af natten skal du også udføre praktiske opgaver og om morgenen har du morgenvagten. 

Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvis kerneopgave er at uddanne unge mennesker og dertil bygger vi på værdierne sammenhold, tillid, ærlighed og respekt. Har du pædagogisk erfaring, kan du stå inde for disse værdier og er du en natteravn, så er det lige dig vi har brug for. 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet som efterskolelærer, og du kan derfor ikke forvente yderligere tillæg i forbindelse med natarbejde. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Karsten Haim på kh@soroefterskole.dk

Ansøgningsfrist 1. maj 2022. 

Ansættelsen sker fra 1. august 2022.

Ansøgningen sendes til job@soroefterskole.dk

Vi søger en vågen nattevagt til blandt andet at hjælpe med morgenrutinerne.

Der er lukket for kommentarer.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.