vi søger en vågen nattevagt

Sorø Gymnastikefterskole søger vågen nattevagt

Udgivet 25. maj 2023

Vi søger en pædagogiske kollega, der kan varetage nattevagter onsdag/torsdag og torsdag/fredag i tidsrummet 22.45 – 08.00. Ansættelsen sker fra 1. august 2023.  

Elevernes søvn er i stor fokus på efterskolen, da den har direkte indvirkning på elevernes trivsel og indlæring. Vi har haft vågen nattevagt hele skoleåret 22/23 og har erfaret at øget synlighed af pædagogisk personale om natten bidrager til mere søvn og tryghed hos eleverne.  

Jobbet består i at passe på eleverne, yde hjælp og samtale hvis der er behov for dette. Samtidigt består jobbet også i at bidrage til ro via din tilstedeværelse og drage omsorg for eleverne. I løbet af natten skal du også udføre praktiske opgaver. 

Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvis kerneopgave er at uddanne unge mennesker og dertil bygger vi på værdierne sammenhold, tillid, ærlighed og respekt. Har du pædagogisk erfaring, kan du stå inde for disse værdier og er du en natteravn, så er det dig vi har brug for.  

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet som efterskolelærer, og du kan derfor ikke forvente yderligere tillæg i forbindelse med natarbejde.  

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Karsten Haim på telefon 57830034 

Ansøgningsfrist 18. juni 2023  

Ansættelsen sker fra 1. august 2023

Ansøgningen sendes til job@soroefterskole.dk

Vi søger en vågen nattevagt til blandt andet at hjælpe med morgenrutinerne.

Der er lukket for kommentarer.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.