sorø elever

Sorø GymShow // et fantastisk show

Udgivet 18. maj 2021

Nyd elevernes fantastisk flotte opvisning. Eleverne har knoklet og knoklet for at få sat dette skønne program sammen. Det er også blevet til en anderledes opvisning med cirkuselementer, forskellige videoindslag og selvfølgelig en masse lækker gymnastik, parkour og dans.

Et maleri af opvisningen årgang 20-21

Jens Jørgensen er igang med at udsmykke skolen med 5 store malerier. Jens har taget udgangspunkt i skolens værdi:

• sammenhold
  • tillid
  • ærlighed
  • repekt
  • = STÆR

Værdierne symboliseres af farverne blå, gul, hvid og rød. Maleriet blev afsløret til årgang 2020-21s flotte opvisning i fredags. Læs hele artiklen på sn.dk.