Sorø Løbet Børn

Sorø Løbet er nu blandt de bedste løb i Danmark

Udgivet 19. april 2017

Sorø Løbet er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI og har fået en plads i Danmarks Officielle Løbskalender

Løb er en særdeles populær sport i Danmark. Omkring hver tredje voksne dansker løber jævnligt, og der bliver afholdt mere end 1.300 motionsløb i Danmark hvert år. Løberne har dermed mange løb at vælge i mellem. Der er stor variation i oplevelsen og kvaliteten ved løbene. Men hvad adskiller de forskellige løb – og hvilke løb skal løberne vælge?

En løbscertificering af Dansk Atletik Forbund og DGI og en plads i Danmarks Officielle Løbskalender sker kun for de bedste løbsarrangører, og certificeringen giver løberne garanti for et velorganiseret løb og en god løbsoplevelse. Hvis løberne vælger et certificeret løb, så ved de at arrangørerne har styr på det.

Tilfredse arrangører

Sorø Løbet er certificeret, og arrangørerne er særdeles tilfredse med kvalitetsstempelet, der stiller os stærkere på løbsmarkedet.

”Vi er stolte over certifikatet, for det fortæller jo løberne, at vores løb lever op til en række service- og sikkerhedsmæssige krav. Kalenderen giver os arrangører et kvalitetsstempel, og certificeringen er en slags anerkendelse for vores indsats med at gøre løbet så godt som muligt. Kalenderen hjælper i sidste ende os arrangører til at afholde endnu bedre løb, ” fortæller Martin Myssen fra Sorø Gymnastikefterskole.

Sorø Løbet bliver afviklet hver år midt i april. Løbet er et familieløb på 1,1 km, 5 km, 7,5 km og 10 km.

Læs mere her om Sorø Løbet.

sorø løbet start

Hvad betyder det, at et løb er certificeret?

Certificeringen er bygget op omkring en række forskellige kriterier til arrangørerne og løbet. Løbene kan få et bronze-, sølv- eller guldcertifikat afhængig af hvor mange kriterier det opfylder. Det er kriterier, som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed. Konkret sikrer det f.eks. velfungerende ruter, førstehjælpsposter med hjertestartere og et passende antal toiletter. Læs mere om certificeringen og kriterierne her.

Det er Dansk Atletik Forbunds og DGI’s fælles motionsløbssatsning, Bevæg dig for livet – Løb, der står bag Danmarks Officielle Løbskalender. Se kalenderen med de bedste løb i Danmark her.

Kontakt

Arrangører af Sorø Løbet: Martin Myssen / tlf: 61 33 12 07

Danmarks Officielle Løbskalender: Henriette Leth Nielsen / tlf: 20152220

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.