Sorø ParkourJAM - Sorø Gymnastikefterskole

Sorø ParkourJAM

Udgivet 20. november 2019

Kære Parkour-folk

Vi vil rigtig gerne invitere dig til vores ParkourJAM den 7. december kl. 12-16.

Flere gange om året, afholder vi JAMs og du er selvfølgelig inviteret til dem alle. Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen 18. april 20 og 6. juni 20.

Kom og JAM’e en masse fed parkour, med os og hinanden. Det koster 50 kr. og betales på dagen.

Du kan tilmelde dig her.

Se hvem der skal med, på facebook begivenheden:

Vi glæder os til at JAM’e med dig.

Sorø ParkourJAM