Endnu en udvidelse! Svømmehal på vej til Sorø Gymnastikefterskole.
Svømmehal i Sorø

Svømmehal på vej til Sorø

Udgivet 1. april 2020

Aprilsnar! Tegningerne på en svømmehal har ligget klar siden 90’erne, men det er først nu at det er blevet muligt at realisere drømmen om et svømme-stadion på Sorø Gymnastikefterskole.

Det er en tidligere elev som har doneret de 50 millioner kr, som projektet koster. Pengene er øremærket til svømmehallen.

Det er først nu at vi kan løfte sløret for vores kommende svømmehal, da alle pengene er givet af en tidligere elev som ønsker at være anonym fortæller forstander Karsten Haim.

Det nye projekt giver rigtig god mening, da vi allerede er gået i jorden med vores store Opvisningscenter. Svømmehallen har selvfølgelig været en del af det samlede projekt fra starten. Se tegningerne af Opvisningscenteret på nedenstående link.

Faciliteter

Det færdige svømmestadion kommer til at indholde flere forskellige detaljer, som kan bruges i vores daglige undervisning.

• 50 m svømme-bassin
  • hæve/sænke bund til vandpolo/kajak/dykning
  • udspringstårn med 1 m, 3 m og 5 m
  • klatrevæg udover bassin
  • badefaciliteter med en stor fælles sauna og spa

Drømmen om en svømmehal har været længe undervejs og det bliver fantastisk at kunne give vores elever endnu flere faciliteter at boltre sig på. Den nye svømmehal bliver også perfekt til vores mange camps og til besøgende fra Sorø og omegn.

Svømmehal i sorø

5 svar til “Svømmehal på vej til Sorø”

1. Majbritt Brydensholt siger:

Det ser fantastisk ud. Vores datter kommet pm et par år:-)
    Hvordan mon byggeriet (inkl svømmebassinet) står færdigt?
    Vh Majbritt

2. Hanne Jørgensen siger:

Mon ikke det er en aprilsnar.

3. Hanne Jørgensen siger:

Mon ikke det er en Aprilsnar??

4. Mette F siger:

Hvis det er en aprilsnar, har udgiveren ikke forstået konceptet, med den udgivelsesdag der står øverst – i det tilfælde er det bare enormt dårlig falsk markedsføring af efterskolen

• Hej Mette. Tusind tak for din besked. Tidspunktet er blevet rettet. Jeg kunne simpelthen ikke komme ind på hjemmesiden og få det rettet, da de mange besøgende blokerede login. Send mig din adresse på rs@soroefterskole.dk så sender jeg et påskeæg som tak for hjælpe. Hilsen Rasmus.