Turen gik til Berlin 2021

Turen gik til Berlin 2021!

Udgivet 19. november 2021

Af Ida Vahl-Madsen, Karen Blichfeldt og Peter Poder

Tre elever fra rytme, dans og parkour har skrevet lidt om deres oplevelser, da turen gik til Berlin i efteråret 2021!

Den 25. oktober 2021 rejste Parkour, Dans og Rytme sammen til Berlin i en enkelt dobbeltdækker, med den skønne buschauffør, Zik. Bussen var fyldt med spændte unger, som var klar på en masse nye og fede oplevelser sammen med hinanden. Vi ankom endelig efter 8 lange timer, trætte, til et lille hotel i Berlin (det var dog stadig vildt hyggeligt).

Parkour

I parkour var vi på forskellige parkour spots rundt omkring i Berlin. Vi var for eksempel i nogle parker og mange andre steder. Vi mødte den gode træner Dodo, som havde sin helt egen opfattelse af hvad parkour indebærer. Han havde også sin hund med, som lavede parkour. Den hed Ninja. Vi blev klogere på parkours oprindelse og fik nogle mega dejlige oplevelser med vores venner. 

Dans

Da vi ankom til Berlin, var alle danserne  100% klar og indstillet på nogle fede dage med en masse hårde, sjove og lærerige dansetimer på Flying Steps Academy. Her blev vi mødt med et kæmpe engagement fra de cool instruktører, og det smittede af på danserne. I løbet af ugen prøvede vi alt fra hiphop til moderne, og fra locking til house. Niveauet var på ingen måde lavt, så alle blev udfordret og fik en masse sved på panden. Alt i alt en vildt fed oplevelse!  

Rytme

Rytme tog alle sammen med til Flying Steps Academy hvor nogle skønne trænere tog godt imod os med tårnhøje forventninger for os piger. Men vi hyggede os nu alligevel og prøvede vores bedste på at være med på alle de nye stilarter. Vi prøvede blandt andet at danse ballet, contemporary, jazz funk og mange flere, som gjorde vores kroppe ømme og trætte. Vi fik også lov til at prøve hiphop, som er noget helt andet end hvad vi plejer at lave, den ene dag da vores anden time var aflyst. 

Selvom turen har været lidt hård, har vi alligevel alle sammen haft en vildt hyggelig tur, som har bragt os alle tættere sammen.

Gode oplevelser i Berlin

Vi spiste alle sammen en masse tysk mad sammen. Her blev alle udfordret, når de stakkels tysktalende tjenere snakkede til os og vi intet forstod, også selvom de bare prøvede at spørge om vi ville have Cola, Fanta eller Sprite at drikke. 

Vi fik shoppet en del og vi fik også lov at komme på sightseeing rundt i Berlin, som de små turister vi er. Vi så blandt andet et gammelt stykke berliner mur, som kunstnere kom og fik lov at male på, det jødiske monument, check point Charlie og Brandenburger Tor. 

Derudover havde vi også vores egen personlige turguide med på turen (vores buschauffør Zik, som havde været mange gange i Berlin). Vi havde desuden også alle sammen glæde af ‘lærernes monopol’ både på vej frem og hjem fra Tyskland bestående af de lærere vi havde med til Berlin. 

Turen sluttede med vi, skulle ud at klatre, hvilket var nemmere for nogle end andre.  

Alt i alt, har det været en vildt god tur, som vi nok altid vil huske og kunne grine af alle de minder vi har fået. 

På Parkour, dans og rytmes vegne vil vi sige tak for at turen gik til Berlin 2021, og tak for at I havde lyst til at læse med. 

Studietur Berlin 2021
Billeder fra turen til Berlin 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.