Efterskolernes aften - Velkommen nytår og velkommen her på SGE!
efterskolernes aften

Velkommen nytår og velkommen her på SGE

Udgivet 1. januar 2018

Lige om lidt kommer eleverne tilbage efter en lang juleferie, hold op hvor vi glæder os! For ferie og jul hos familie og gamle venner er da dejligt, men nu er både lærere og elever helt mætte, hvad angår ferie. Til gengæld er vi alle sultne efter skolen og samværet med efterskolevennerne.

Vi længes efter hverdagen

For hverdagen er tryg på denne tid af skoleåret. Vi kender allesammen hinanden godt og vi kender hverdagen. De udfordringer vi møder, kan ikke slå benene væk på nogen.

Og selvom det er hverdag, er hverdagen på SGE aldrig bare som sædvanlig. Lige om hjørnet vinker altid en ny spændende oplevelse, et arrangement eller en tur.

Når vi kommer tilbage efter jul, er der ikke længe til den årlige skitur, hvor vi allesammen skal udfordres i sneen i Østrig, men først kommer Efterskolernes aften.

Allerede onsdag 10. januar er det Efterskolernes aften. En aften hvor stort set alle efterskoler i Danmark inviterer indenfor. Og det gør vi selvfølgelig også her på SGE.

Vi glæder os især til at præsentere vores nye linjefag. Fra næste år giver vi eleverne endnu flere muligheder for at nørde lige præcis den form for bevægelse, de bedst kan lide. Og så intensiverer vi vores fokus på den generelle fysiske træning.

Fra næste år kommer der en ugentlig træning med en fysioterapeut, på alle linjefagene, og linjefagene bliver meget mere specifikke:

efterskolernes aften besøg

Alle skolens elever får selvfølgelig stadig fællesgymnastik. Når jeg skriver det sådan, kan det se ud, som om det hele handler om bevægelse, det gør det ikke.

I den daglige undervisning er der stor fokus på de boglige fag. Vi vil nemlig gerne sikre os, at vores elever har den boglige bagage i orden, når vi vinker farvel til dem efter et år.

Og når linjefaget og de boglige fag er på plads, er der stadig plads til at vælge et par valgfag – både med og uden bevægelse.

Kig forbi til Efterskolernes Aften til et hyggeligt besøg

Så kig endelig forbi 10. januar, få en rundvisning af de nuværende elever og få en snak med os lærere.

Som lærere er vi fuldstændig trygge ved, at det er de nuværende elever, der viser rundt og fortæller om skolen og valgfagene. For selvom de ikke har samme muligheder i år, så er det åbenlyst, hvor godt de fortæller om skolen og mulighederne her.

Det mærker vi tydeligt, når vores gæster kommer tilbage efter en rundvisning og fortæller med hvilken dybfølt stolthed, eleverne har fortalt om skolen.

Vi glæder os til at se jer. Tilmeld jer her…

efterskole elever er tossede

Som efterskole tør vi godt vise vores skæve sider frem. Kom og besøg os 🙂