fremtidens efterskoleværelse

Vi bygger fremtidens efterskoleværelse

Udgivet 1. april 2022

Vi vil rigtig gerne imødekomme de unge menneskers ønsker og vi har valgt at opgradere vores værelser. Vi har spurgt eleverne hvad de allerhelst vil have og eleverne har efter afstemning valgt minikøleskab, robotstøvsuger og smart-tv på værelserne. Desuden får vi en ny vaskeordning, hvor eleverne blot stiller tøjet udenfor døren, så det bliver hentet, vasket, lagt sammen.

Fremtidens efterskoleværelse bliver med robotstøvsuger, smart-tv og minikøleskab.

Nye muligheder for eleverne

På et teenageværelse i dag, er der masser af disse smart-home-accesories og vi ser det som en fremtidssikring af vores elevværelser.

Forstander Karsten Haim fortæller: ’Vi er jo nødt til at være med, der hvor udviklingen sker og jeg er helt sikker på at vi i fremtiden også vil se en mulighed for at tilkøbe roomservice. Planen er at de nye tiltag på værelserne står klar til skolestart for årgang 22/23.’

I fremtiden drømmer vi om, også at tilføje en smart-speaker og elektriske rullegardiner, der kan hjælpe til med lys og stemning på værelset samt bedre indeklima. Vi tror vildt meget på projektet og er sikker på at andre efterskoler også snart følger trop med nye moderne værelser.

Fremtidens efterskoleværelse

Der er lukket for kommentarer.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.