Vi søger en gymnastiklærer - Sorø Gymnastikefterskole
bliv efterskolelærer

Vi søger en gymnastiklærer

Udgivet 4. februar 2019

Vi søger en lærer med en stærk gymnastik profil, der kan varetage fællesgymnastik, drengegymnastik, linjefaget springgymnastik og undervise i enten engelsk, dansk eller matematik.

Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvis kerneopgave er at uddanne unge mennesker og dertil bygger vi på værdierne, sammenhold, tillid, ærlighed og respekt.

Kan du som underviser, stå inde for disse værdier og brænder du samtidigt for rytmisk gymnastik og koreografi, så er det lige dig vi har brug for!

Du vil sammen med resten af gymnastikteamet indgå i en kreativ proces og skabe skolens årlige gymnastikopvisning. Du skal både være i stand til at tænke abstrakt og samtidigt lande de abstrakte tanker i en struktur. Du skal kunne tage ansvar og gerne have erfaring med komplekse opvisningstanker og have en forståelse for at arbejde med store grupper.

Boglig undervisning og valgfag

Stillingen indebærer, at du kan undervise i enten engelsk, dansk eller matematik. Du skal være indstillet på, at indgå i et team omkring både forberedelse og undervisningen af faget.

Endvidere søger vi en person, der kan indgå i et stærkt team omkring vores springlinje. Linjefaget er tre gange om ugen og rummer alle niveauer. Du skal have erfaring med spring på højt niveau samt have erfaring med modtagning.

Har du andre kompetencer, der vil kunne bruges i forhold til valgfag, kan dette også sættes i spil.

Efterskolejobbet

Skolen tilbyder et muntert og energisk lærerkollegie med fart over feltet. 210 dejlige unge mennesker, der elsker bevægelse. Et progressivt læringsmiljø og en efterskole, der konstant forsøger at skabe et så attraktivt undervisningsmiljø som muligt.

Efterskolejobbet er alsidigt, så du skal alt efter ansættelse være klar til aften og weekendarbejde.

Ansøgningsfrist 1. marts 2020.

Ansættelsen er fra 1. august 2020.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Send din ansøgning til job@soroefterskole.dk mærket ”gymnastiklærer”.

Yderligere oplysninger hos forstander Karsten Haim tlf. 57 83 00 34 eller 23 64 00 35.

Der er lukket for kommentarer.