køkkenvikar

Sorø Gymnastikefterskole søger en køkkenvikar

Udgivet 8. november 2023

Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvor tillid, ærlighed, respekt og sammenhold er fremhævede værdier, som skolen bygger på. Værdierne kommer til udtryk i et optimistisk, tillidsfuldt og positivt syn på eleverne. Også i køkkenet arbejder vi med og uddanner de unge mennesker ud fra skolens værdier.

Vi søger en kollega, som har lyst til at tage fat, når det brænder på i køkkenet. Vi er et team på 6 medarbejdere, hvor vi samarbejder om opgaverne, men hvor særlige feriefridage, kurser, barsel, sygdom, ekstra travle dage og alt andet fravær kan give udfordring i forhold til at nå opgaverne.

Derfor har vi brug for en køkkenvikar, der er klar til at springe ind, når det gælder. Da vi er en døgnskole, kan opgaverne ligge både om aftenen og i weekenderne, men vil primært ligge fra kl. 7.00-15.00 i hverdagene.

Opgaverne i køkkenet er meget forskellige, men alt efter dine kvalifikationer vil dine opgaver primært være afrydning, opvask, rengøring og selvfølgelig hjælp til selve madlavningen. Vi forsøger at lave det meste fra bunden, når vi laver mad, men se mere på hjemmesiden for at få et lille indblik i vores hverdag og livet på efterskolen.

Vi har 210 fysisk meget aktive 10.-klasseelever og 43 medarbejdere. Der serveres dagligt 3 hovedmåltider og 3 forfriskninger.

Vi afholder løbende samtaler. Tiltrædelse – hurtigst muligt.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til køkkenleder Susanne Thomsen tlf. 20 21 19 91.

Ansøgningen sendes til job@soroefterskole.dk

Der er lukket for kommentarer.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.