vi søger søger en timelærer til dansk og engelsk

Sorø Gymnastikefterskole søger en timelærer til dansk og engelsk

Udgivet 11. november 2022

Sorø Gymnastikefterskoles vigtigste opgave er at (ud)danne unge mennesker med værdierne sammenhold, tillid, ærlighed og respekt, som omdrejningspunkt. Efterskolen er i konstant udvikling med henblik på at skabe den mest attraktive undervisningsinstitution for vores 210 dejlige elever og for vores progressive lærerkollegie.

Vi står i en situation, hvor vi mangler en timelærer til at varetage et danskhold og to engelskhold indtil sommer, hvor eleverne skal føres op til folkeskolens afgangsprøve. Undervisningen er som udgangspunkt fordelt på alle hverdage med 1-2 moduler af halvanden time hver dag. Eleverne er niveauopdelt, med elever på mellem- og højniveau.

Vi søger en, der har erfaring med at føre elever op til folkeskolens afgangsprøve og som kan fortsætte i en allerede eksisterende årsplan, som du selvfølgelig kan sætte dit eget præg på.

Ansøgningsfrist

Vi tager løbende samtaler, når vi modtager ansøgninger og ansætter, når vi synes vi har den rigtige til jobbet.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Send din ansøgning til job@soroefterskole.dk.

Har du spørgsmål, så kontakt skolens forstander Karsten Haim tlf. 23 64 00 35 eller på kh@soroefterskole.dk

Der er lukket for kommentarer.