Sorø Gymnastikefterskole søger to danselærere  

Udgivet 2. marts 2023

Vi søger to danselærere, der kan varetage vores to danselinjer, DansRytme og StreetDans. Brænder du for dans, bevægelse og kan du lide, at lære fra dig, så er stillingen måske noget for dig.  

DansRytme-linjen

Vi søger dig, der både har bevæget dig i gymnastikmiljøet men som også har dine forcer indenfor moderne dans, improvisation, jazz og gerne andre stilarter. Du har styr på de grundlæggende teknikker indenfor dansens verden og vi vægter, at du har taget en danseuddannelse. Læs mere om DansRytme-linjen

StreetDans-linjen

Vi søger dig, der har bevæget dig i streetdansmiljøet og som kan undervise i Hip Hop, Commercial Dans, Urban Dance og House. Du har du styr på de grundlæggende teknikker indenfor dansens verden og vi vægter, at du har taget en danseuddannelse. Læs mere om StreetDans-linjen.

Fælles for linjerne er, at de har undervisning tre gange om ugen, har et indslag med i skolens årlige opvisning, tager sammen på studietur og deltager i efterskole DM i dans. Udover undervisning i linjefag, bliver du også kontaktlærer for en mindre gruppe elever, uafhængigt af linjerne. Her skal du være kontakten til forældrene og skabe gode relationer til og mellem de unge mennesker. 

Fuldtidsstillinger 

Der er tale om to fuldtidsstillinger, så foruden dit linjefag og kontaktlærerfunktionen indebærer jobbet også undervisning i pige/fællesgymnastik eller projektbaseret undervisning.  

I pigegymnastik eller fællesgymnastik, skal du sammen med resten af gymnastikteamet indgå i en kreativ proces om at skabe skolens årlige gymnastikshow. Du skal være i stand til at tænke abstrakt og samtidigt lande disse tanker i en struktur. Du skal kunne tage ansvar og gerne have erfaring med komplekse opvisningstanker og have en forståelse af, at arbejde med store grupper. 

Projektbaseret undervisning (10.PRO) er en stor del af undervisningen på Sorø Gymnastikefterskole. Her er den traditionelle lærerrolle ændret til at være mere faciliterende, og du skal have mod på at kaste dig ud i denne undervisningsform. Du kan læse mere om skolens 10. PRO

Har du andre kompetencer, du kan bruge i forhold til valgfag, kan dette også sættes i spil.  

Har du spørgsmål til stillingen og skolen, er du velkommen til at kontakte forstander Karsten Haim på tlf. 23640035. 

Info

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. marts og samtaler vil finde sted d. 29-30. marts.

Send din ansøgning til job@soroefterskole.dk.

Har du spørgsmål, så kontakt skolens forstander Karsten Haim tlf. 23 64 00 35 eller på kh@soroefterskole.dk

Ansættelse fra 1. august 2023.

Der er lukket for kommentarer.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.