Underviser :

Julie Schneider Jensen

Hvad har været et stort vendepunkt i dit liv?

Corona har for alle været en anderledes tid. For mig var det skelsættende, og betød at mine planer om at rejse med verdens- holdet ikke blev til noget i første omgang. Jeg var derfor nødt til at finde noget jeg synes var interessant et års tid, hvorefter jeg forhåbentlig kunne komme ud at rejse.

Jeg faldt, mere eller mindre tilfældigt, over stillingen på Sorø Gymnastikefterskole og tænkte, at det godt kunne være noget for mig. Så selvom jeg havde interessen for efterskoleverdenen, var det i virkeligheden meget tilfældigt, at jeg endte her og blev efterskolelærer.

Heldigvis fik jeg muligheden for at komme afsted med verdensholdet året efter.

Glæden og inspirationen fra arbejdet med de unge mennesker, gjorde at jeg gerne ville tilbage til Sorø Gymnastikefterskole. Prøve et skoleår uden restriktion og mulighed for at danne tættere relationer til både elever og personale.

Min erfaring fra både 1. efterskoleår og al den erfaring fra verdensholdet vil jeg gerne bruge på skolen. Jeg har lært meget om mig selv på rejsen, og især også om gruppedynamikker, som jeg kan bidrage med på efterskolen. Jeg værdsætter forskelligheder, og vil gerne give videre, at alle bidrager til fællesskabet.

Så corona blev et stort vendepunkt i mit liv – det åbnede en dør til efterskoleverdenen.

Julie Schneider Jensen

Underviser i fællesgymnastik og dans

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.