Underviser & fysioterapeut:

Kenni Christensen

Hvad er din hverdagsambition?

Min hverdagsambition, er at bidrage med noget positivt. Det at kunne give de unge mennesker positive input til deres menneskelige udvikling, står meget højt på min ambitionsliste.

Min ambition kommer af mine egne oplevelser i folkeskoletiden. Jeg følte, at jeg ikke rigtigt var noget værd og troede ikke på, at jeg kunne. Det var jo ikke sandt, men det var sådan jeg havde det.

Hele det mindset vendte for mig, da jeg selv gik på efterskole. Her oplevede jeg, at jeg rent faktisk kunne nå meget længere end jeg troede. Jeg begyndte at tro på egne evner og på mit potentiale. Jeg kunne blive så meget mere end jeg tidligere havde tænkt. Her var gymnastikken værktøjet til at nå længere. Her oplevede jeg, at alle gav noget af sig selv for at hjælpe hinanden. Det medførte at vi i fællesskab løftede hinanden.

Så der er helt oplagt at jeg, på Sorø Gymnastikefterskole, hver dag kan bruge gymnastikken som redskab til at bidrage til, at mange flere unge mennesker kommer til at tro på egne evner og potentiale. Og jeg vil gøre mig umage for at hjælpe andre hver dag – det er min hverdagsambition.

 

Kenni Christensen

Fysioterapeut og underviser i fitness og spring

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.