Underviser:

Mia Jensen

Hvad er en succesoplevelse for dig?

De unge mennesker er en del af en X-faktor generation, som er vant til at det handler om at gøre ting man skal være god til, og ikke bare fordi man har lyst og det føles rart. Jeg har et stort ønske om at vise dem, at musikken kan være en fantastisk måde at have et fællesskab på. Gennem et helt år har de sunget sammen, og de er blevet præsenteret for nye sange, som mange i starten synes var fjollede og havde svært ved at tage ind.

Til sommer, til allersidst, når det hele er ved at være slut og vi sidder og synger, og det går op for dem hvor stærkt fælleskabet omkring sangen er og når ordene og melodien alligevel er kommet ind under huden på dem. Når det hele er ved at være slut og de mærker hvor magisk det er at synge sammen og derfor ikke kan synge ordene og tårerne triller. Det er en succesoplevelse for mig.

Mia Jensen

Underviser i musik og dansk

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.