Mia Jensen - Sorø Gymnastikefterskole

Underviser:

Mia Jensen

Hvad er en succesoplevelse for dig?

De unge mennesker er en del af en X-faktor generation, som er vant til at det handler om at gøre ting man skal være god til, og ikke bare fordi man har lyst og det føles rart. Jeg har et stort ønske om at vise dem, at musikken kan være en fantastisk måde at have et fællesskab på. Gennem et helt år har de sunget sammen, og de er blevet præsenteret for nye sange, som mange i starten synes var fjollede og havde svært ved at tage ind.

Til sommer, til allersidst, når det hele er ved at være slut og vi sidder og synger, og det går op for dem hvor stærkt fælleskabet omkring sangen er og når ordene og melodien alligevel er kommet ind under huden på dem. Når det hele er ved at være slut og de mærker hvor magisk det er at synge sammen og derfor ikke kan synge ordene og tårerne triller. Det er en succesoplevelse for mig.

Mia Jensen

Underviser i musik og dansk

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag