Nattevagt:

Mie Levy

Hvad er vigtigt for dig?

Det er vigtigt for mig at have et meningsfuldt job, hvor jeg gør en forskel i andres liv. Min dagligdag er meget alsidig og jeg elsker at lave forskellige ting – bare det er meningsfuldt.

Jeg er en meget aktiv person, elsker at være ude i naturen og som en rigtig natteravn, er jeg ikke bange for at arbejde om natten. Som mor til to teenagere skinner min omsorgsrolle igennem og jeg nyder jeg nu kan passe på endnu flere unge mennesker og støtte op om deres trivsel og tryghed. Selvom jeg mest er på skolen når eleverne sover, så er det vigtigt for mig at være til stede og sikre at de føler sig trygge og har nogen, de kan stole på.

Jeg er af den overbevisning, at det er vigtigt at have en personlig relation til de unge og at møde dem i øjenhøjde. Det skaber tillid og derigennem respekt. Jeg ønsker at skabe et trygt miljø, hvor de unge føler sig set og hørt. Det er gennem denne relation og omsorg, at jeg tror jeg kan støtte dem bedst og motivere dem til at tage ansvar for deres egen trivsel – og bidrage til den bedste mulige start på voksenlivet.

Mie Levy

Nattevagt