Nattevagt:

Mie Levy

Hvad er vigtigt for dig?

Det er vigtigt for mig at have et meningsfuldt job, hvor jeg gør en forskel i andres liv. Min dagligdag er meget alsidig og jeg elsker at lave forskellige ting – bare det er meningsfuldt.

Jeg er en meget aktiv person, elsker at være ude i naturen og som en rigtig natteravn, er jeg ikke bange for at arbejde om natten. Som mor til to teenagere skinner min omsorgsrolle igennem og jeg nyder jeg nu kan passe på endnu flere unge mennesker og støtte op om deres trivsel og tryghed. Selvom jeg mest er på skolen når eleverne sover, så er det vigtigt for mig at være til stede og sikre at de føler sig trygge og har nogen, de kan stole på.

Jeg er af den overbevisning, at det er vigtigt at have en personlig relation til de unge og at møde dem i øjenhøjde. Det skaber tillid og derigennem respekt. Jeg ønsker at skabe et trygt miljø, hvor de unge føler sig set og hørt. Det er gennem denne relation og omsorg, at jeg tror jeg kan støtte dem bedst og motivere dem til at tage ansvar for deres egen trivsel – og bidrage til den bedste mulige start på voksenlivet.

Mie Levy

Nattevagt

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.