Underviser:

Mille Berg Alitoviz

Hvorfor tiltrak efterskolelærerjobbet dig?

Efterskolelærerjobbet tiltrak mig primært på grund af min personlige erfaring med efterskolelivet. Jeg fik selv rigtig meget ud af mit efterskoleophold, både som menneske og danser, og jeg følte en stærk forbindelse til stedet og dets værdier. Mit efterskoleophold, lærte mig meget om mig selv og var med til at opbygge gode venskaber, som stadig varer den dag i dag.

Desuden brænder jeg virkelig for dansen og elsker at undervise. At kunne kombinere undervisning med det sociale og det sportslige aspekt, virker som den perfekte kombination for mig.

Jeg finder ungdommen og unge mennesker generelt inspirerende. De er umiddelbare og ikke bange for at vise deres ærlige meninger. Denne generation er meget aktivistisk og oprørsk, hvilket er fantastisk at være en del af. Jeg ønsker at være med til at forme og inspirere disse unge mennesker.

Efterskolelærerjobbet tiltrak mig også, fordi jeg ønsker at hjælpe med at skabe dygtige dansere, der fastholder deres passion for dans, – det bringer mig stor glæde. At kunne dele min kærlighed til dans og se den blive videreført til andre er en utrolig belønning i sig selv.

Mille Berg

Underviser på Dans

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.