Underviser:

Nickolaj Lundquist

Hvad drømmer du om?

I en efterskolekontekst drømmer jeg om, sammen med eleverne, at kunne skabe et tillidsfuldt rum. For mig at se, går det tillidsfulde rum forud for at vi kan vokse, lære og skabe relationer. Vi må have tillid til os selv, hinanden og til processen. Selv når tingene ikke giver mening, eller vi mister kontrollen, må vi kunne læne os ind i tilliden til at vi kan vokse, gribe hinanden og få tingene til at give mening igen. Jeg tror på at vi sammen med eleverne må turde tabe fodfæstet et øjeblik når nye venskaber skal dannes, når vi skal lære noget nyt og vi som individ skal vokse.

Efterskole er for mig et øjeblik hvor vi har muligheden for at vende op og ned på elevernes verden, fylde den med en masse førstegangsoplevelser og samtidig sige ’det skal nok gå’.

Underviser på Parkour & 10.PRO

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.