Rasmus Sinding - Kommunikationsmedarbejder på Sorø Gymnastikefterskole

Markedsføring & udlejning:

Rasmus Sinding

Hvilken begivenhed har formet dig som menneske?

Det har turen til en flygtningelejr i Kenya med DGI’s Verdenshold. Vi underviste 10.000 børn i gymnastik. Nogle af børnene blev brugt som børnesoldater, det var et meget voldsomt børneliv. Men det var en fantastisk følelse at kunne give de børn noget leg og glæde, selvom det føltes lidt som ’at tisse i bukserne’ med vores korte besøg.

Jeg kunne ikke slippe det og sommeren efter, var vi to, der valgte at tage derned igen i 2 måneder.  Vi startede en forening, som vi kender det i Danmark. Oplevelsen har uden tvivl formet mig som menneske og det er med stolthed, at jeg kan sige, foreningen fortsat kører videre.

Rasmus Sinding

Markedsføring & udlejning

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk