Sally Dorff Hansen - Sorø Gymnastikefterskole

Underviser:

Sally Dorff Hansen

Hvad er dit bedste efterskoleminde?

Mit bedste efterskoleminde, er fra min egen tid på efterskole. Vi havde samling, ligesom vores elever har nu, hvor vores forstander fortæller og giver vise ord videre. Min daværende forstander sætter Gnags på, og ud af højtalerne flyder ’Den dejligste morgen i 100 år’. Hun stod meget kikset for sig selv og svajede til musikken, mens alle rynkede bryn.

Men lige netop her, midt i en befriende uperfekt almindelig hverdag, følte jeg den helt særlige – hverdagslykke – jeg var lige her og lige nu – Jeg kunne mærke glæden i at leve i nuet. Det at kunne åbne døren om morgenen ud til en verden af spas og løjer og alting kunne lade sig gøre. En lille boble af jævnaldrene gode venner og en stor legeplads at være sammen på. Hvad mere kunne man ønske sig?

På trods af, at jeg kun var 16 år kunne jeg godt mærke at dét her, det er livet. Det er den særlige oplevelse, der har gjort at jeg nu er vendt tilbage til efterskoleverdenen. Det har uden tvivl været det frø, der blev plantet den dag og som fortsat er vokset og har gjort, at jeg ville være efterskolelærer. Så jeg kan give den vigtige fantastiske oplevelse af hverdagslykke videre til andre unge mennesker.

sally dorff

Underviser i dansk, engelsk og ta' teten

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk