Underviser :

Tanja Mazur

Hvad er hemmeligheden bag et godt efterskoleophold?

Hemmeligheden bag et godt efterskoleophold er ikke kun én ting. Men mit bud på noget, der spiller en stor rolle er, at man skal lære at acceptere, at det ikke altid er særlig simpelt eller nemt at gå på efterskole og så at lære at acceptere sig selv og andre. Derhjemme går man til sine forældre, hvis man er ked af det. Men når man kommer på efterskole, er man nødt til at mærke og selv handle eller være i det og acceptere den følelse.

Man skal lære at mærke, hvornår man har brug for pauser og selv tage ansvar og handle på det. Indimellem bliver man ked af det og man er nødt til selv at række ud og dele det med nogen, så man ikke bare sidder med det alene. Man skal acceptere at man indimellem har behov for at sige nej og turde sige nej, selvom andre måske ikke forstår det. Det er en stor styrke at kunne mærke sig selv og ikke en svaghed.

Tanja Mazur

Underviser i pigegymnastik, fællesgymnastik og engelsk

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.