Valg af efterskole

Ny elev

OBS! Vi har en ledig drenge- og pigeplads til start 13. august 2017. Ring til forstander Karsten Haim på 23 64 00 35 eller skriv på fkh@sge.nu

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag.

Valg af linjefag og valgfag?

Ved tilmeldingen skal du vælge ét linjefag som vælges for hele året:

Valgfagene vælges først, når du starter på skolen i samarbejde med en lærer som vejleder dig.

Mulighederne er mange, men det er dit valg!

Vælg din årgang på tilmeldingsformularen. Dit cpr.-nr. bliver krypteret.  Såfremt der ikke er ledige pladser, oprettes du på venteliste. Der opkræves ikke gebyr for en ventelisteplads og skolen sender dig en mail, hvis du bliver optaget på venteliste.

Faktura fremsendes på 500 kr, hurtigst muligt når vi har modtaget din tilmelding.

Tilmeld elev

Skriv dit barn op i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 3-4 år før skolestart for at være sikre på få plads.

Husk at vi hver onsdag har åbent hus med rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold på Sorø Gymnastikefterskole. Der vil her være mulighed for at se skolens faciliteter og snakke med skolens personale og de nuværende elever.

Book en rundvisning