Bliv elev på Sorø Gymnastikefterskole I Vi elsker faglighed og gymnastik
Valg af efterskole

Ny elev

OBS! Vi har en ledig drenge- og pigeplads til årgang 17-18. Ring til forstander Karsten Haim på 23 64 00 35 eller skriv på fkh@sge.nu

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag.

Valg af linjefag og valgfag?

Ved tilmeldingen skal du vælge ét linjefag som vælges for hele året:

Valgfagene vælges først, når du starter på skolen i samarbejde med en lærer som vejleder dig.

Mulighederne er mange, men det er dit valg!

Vælg din årgang på tilmeldingsformularen. Dit cpr.-nr. bliver krypteret. Det koster 500,- kr. at tilmelde sig, som betales online i formularen med enten dankort, visa og mastercard.

Tilmeld elev

Ved problemer eller spørgsmål ved tilmelding kontakt Rasmus Sinding på mail eller ring/sms til 23 26 29 82.

Ledige pladser på Sorø Gymnastikefterskole

Prisberegner for dit efterskoleophold

Skriv dit barn op i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 3-4 år før skolestart for at være sikre på at få plads.

Husk at vi hver onsdag har åbent hus med rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold på Sorø Gymnastikefterskole. Der vil her være mulighed for at se skolens faciliteter og snakke med skolens personale og de nuværende elever.

Book en rundvisning