• kærlighed til gymnastik

Anbefalinger og ros

Jeres ord / stjerner betyder rigtig meget for os, og vi er meget stolte af den ros og de anbefalinger, som vi får. De varmer rigtig meget, og de hjælper os til at blive endnu bedre. 

Vi håber, at I har lyst til at bruge et par minutter på at give os en anmeldelse, som forhåbentlig kan give andre viden om, hvordan det er at gå på Sorø Gymnastikefterskole.

Klik herunder for at anmelde os:

Tak for et fantastisk år! Anders måtte plage meget længe for at komme på efterskole. Vi var bestemt ikke vilde med idéen. Jeg syntes personligt, at det var mange penge for, at han kunne hoppe i en trampolin. 

Men vi har ikke fortrudt et sekund, og har været meget imponeret over jeres engagement og evne til at organiserer det hele. Vi har hele tiden følt, at han var i trygge hænder, og sikke mange fantastiske oplevelser og erfaringer han har fået med sig videre i livet – udover at hoppe i trampolin. 

Lillebror har allerede lagt billet ind på Sorø – og han behøver ikke at plage. 

Tusinde tak for denne gang og god sommer! 

Hilsen Anders far

Tusind tak for en rigtig fin afslutning for de unge mennesker, og tak for jeres store indsats som efterskole. Marie har været SÅ glad for sit efterskole år! I er en fantastisk stab af voksne, der forstår at skabe trygge rammer og samtidig evner at udfordre de unge mennesker på en god måde. 

Jeg får svært ved at leve op til den dejlige mad, som Marie har nydt godt af på efterskolen. Stor tak til køkkenpersonalet for sund og velsmagende mad. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Sorø Gymnastikefterskole! Skolen oser af energi, positivitet og engagement!  

Hilsen Maries mor 

I får her en kæmpe tak for det gode stykke arbejde, som I har gjort med at forme endnu en årgang på Sorø Gymnastikefterskole. Jeg blev glad hver gang min datter kom hjem og fortalte om både dagligdagen på skolen og de gode lærer, hvis undervisning hun har nydt godt af.

SGE er et trygt sted at være som elev, og det har altid været en stor fornøjelse som forældre at deltage i efterskolens arrangementer og være ledsager til konkurrencer m.m.  

Hilsen mor Helle

Vi vil som forældre til Agnes takke for et godt år. Vi har fået en ny pige hjem, hun er glad, er blevet selvstændig, og hun ser meget lysere på sin fremtid. Agnes havde før hun kom på skole, haft nogle psykiske nedture, som gjorde, at hun ikke så lyst på livet. 

Agnes er glad for, at hendes forældre havde mod til at lade hende komme et år på efterskole, men det havde vi, da vi stoler på hende. Tak til jer lærer, som har passet så godt på vores elever. 

Hilsen Agnes mor

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.