• kærlighed til gymnastik

Anbefalinger

Jeres ord/stjerner betyder meget for os. Vi håber I har lyst til at bruge et par minutter på at give os en anmeldelse, som forhåbentlig giver andre viden om hvordan det er at gå på SGE.

Anmeldelse på Google eller Facbook Reviews

Fantastik efterskole, hvor man kan mærke, at de virkelig gør deres bedste for at efterleve de værdier om fællesskab og sammenhold, som skolen har. Vores barn fik udviklet sin gymnastik og en fornyet nysgerrighed, metoder og nye discipliner med hjem. SGE har en engageret og nærværende lærerstab, som brænder for det de laver. ❤️
Stor ros og tak til SGE for et fantastisk år for vores datter i sæsonen 20/21Stedet ligger naturskønt og med nogle lækre faciliteter og man får sgu selv helt lyst til at gå der. Hvem kunne ikke tænke sig at være på koloni i et år :-)utrolig flotte opvisninger og stort ros for alle jeres pro videoer på SoMe.Så tak for alt hvad i har gjort for de unge i en tid som har været styret af restriktioner og hjemmeskole.
Stor ros til SGE og stor tak til alle lærerne, køkkenpersonalet og ledelsen. Min datter gik på skole 18/19, og havde et fuldstændig fantastisk og uforglemmeligt år. Hun er kommet styrket ud på alle parameter, og har fået venner for livet. Kan kun anbefale skolen på det varmeste. HUSK at et efterskoleophold er et ekstra + på kontoen, også selv om der i forvejen er overskud😊
Min datter gik på skolen i 18/19, helt igennem en fantastisk skole på alle måder. Kan kun anbefales...👌🏻
Oplevelserne har været mange, berigende og udviklende for både datter og forældre. Tak til SGE for det bedste år!🙏🏻
En helt vidunderlig skole, hvor de unge mennesker stortrives, så meget at de ikke vil hjem i weekenden 🥰❤️
Sorø gymnastik efterskole er bare bedst.Skolen har i den grad dannet en ramme der motiverer og danner grobund for dannelse, faglighed, udfordring og en personlig udvikling som vi aldrig havde forestillet os var muligt.Vi er skolen dybt taknemlige for alt de har gjort og for det de står for. Selv om vi som forældre 'kun' har set med fra sidelinjen, så har vi oplevet hvilket sammenhold der har været og set hvor meget SGE har formået på alle måder.TAK. I gør en kæmpe forskel
Super efterskole, med kæmpe fællesskab og plads til den enkelte. Ledelse, lærer, køkken og resten af personalet løfter et kæmpe ansvar på en uovertruffen måde. Tak fra en glad og taknemmelig forældre.
Min datter har 3 uger tilbage på Sorø. Det har været det mest fantastiske år for hende. Super engageret lærer, som virkelig er der for eleverne. Et fantastisk fællesskab. Vil klart anbefale Sorø gymnastikefterskole 👍 Tusind tak for at give Laura et fantastisk år. ❤️
Den udvikling de gennemgår er ubeskrivelig. Vi havde et barnebarn gående for 3 år siden, nu går hans lillebror der, og de har så meget glæde af det, og selvom de på sin vis var selvstændige så skaber det sammenhold, og den læresammensætning alligevel noget som en folkeskole ikke formår.
Haft en dejlig eftermiddag med børnebørnene, vi kom kl.12.00 og tog derfra kl.16.00
Vi var der også i aug. med børnene.
Uden tvivl Danmarks bedste efterskole! Den kan klart anbefales til alle der ønsker at tage en 10. klasse, og som ønsker et fantastisk år. Sorø Gymnastikefterskole er et sted, man kun kan fortryde ikke at have givet en chance<3 Jeg ville ihvertfald ikke været foruden. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, er helt sikkert Sorø!
Helt igennem fantastisk idrætsefterskole. Har en søn som netop er startet på skolen til sæson 18/19
Fantastisk lærerteam der tager hånd om de unge og viser værdien af sammenhold og fællesskab - krydret med rå mængder af gymnastik og parkour. Landets bedste parkourefterskole - siger eksperterne på 17 år. De unge vokser enormt på det skoleår, kan kun anbefales - prøv det selv!
Rigtig god efterskole med super engagerede lærere. Det har været et fantastisk år.
Fantastik efterskole, men super kompetente og motiverende lærere.
Min søn har netop afsluttet et skoleår på SGE. Ingen af os kan få armene ned... så engageret en lærerstab og ledelse skal man lede længe efter. Den bagage han har fået med herfra er guld værd, og vi kan kun anbefale andre at vælge SGE.
verdens bedste efterskole! De gladeste lærer på jorden! Kan kun anbefale SGE!! Savner det hver dag!!
Min søn var på besøg til jeres fri træning og var vild med det. Så vild at han kommer igen imorgen. Han syntes det var vildt inspirerende at se hvad de store drenge kunne og det gav ham blod på tanden til at øve mere. Tak for en helt unik mulighed her i ferien.
I 16/17 gik min datter cecilie på Sorø efterskole. Jeg kan varmt anbefale alle at sende deres børn til Sorø. De får en gave for livet � fællesskabet som blir skabt med stor hjælp fra lærer og pædagoger dernede er helt unikt.
Gymnastik - traditioner og ikke mindst desiplin er i højsædet på skolen. Og er slet ikke i tvivl om at de rammer der er sat, er med til at gøre de unge til de "voksne" mennesker de er når de er færdige på skolen. De lærer at omgås hinanden på en ordentlig måde acceptere og respektere både sig selv og andre. De bliver pumpet med udfordringer og oplevelser. Som giver dem selvtillid og selvværd på den gode måde �
De får venner for livet.. Som nærmest bliver en del af de unges familie � det er helt sikkert det bedste år i min datters liv og det ligger hun ikke skjul på. Og jeg som mor ved jeg ikke kunne ha givet hende større og bedre gave i livet.
Stort tak til Sorø gymnastik efterskole for i var med til at gi min datter det, der har gjort at hun nu er videre i livet med en rygsæk fyldt af minder og læring omkring livet og sig selv �hun er igang med uddannelsen og har aldrig klaret sig bedre fagligt ���
Mange hilsner fra daimi Jakobsen SJ odde
Ps hvor er det godt der er mulighed for altid at kikke forbi og sige hej. Selvom man er stoppet på skolen �
Min datter havde et fantastisk skoleår i 2016/17 og jeg vil anbefale alle at sende deres børn til Sorø. Det er et skønt sted med helt utrolige engagerede lærer som tager sig så godt af vores børn med en fremragende blanding af seriøsitet, rummelighed, professionalisme og ikke mindst sjov og spas. Jeg under alle at få de oplevelser min datter har fået på Sorø og hun nyder stadigvæk godt af alle de virkelige gode venner hun har fået på hendes efterskoleår. Jeg hørte Giv os lyset tilbage i sidste uge og bliver stadigvæk helt rørt - det bliver jeg hver gang jeg tænker på Sorø. TUSINDE TAK for den gave I har givet hele vores familie.
Super skole, min datter gik der sidste år og var så glad, har fået venner for livet.
Sorø Gymnastikefterskole er en fantastik efterskole, jeg går selv på SGE og jeg er blevet meget mere ansvarsfuld, selvstændig og social. Det sociale liv på SGE er fantastik. Du får så mange nye venner, så du tror det er løgn. Så hvis I skal til at sende jeres børn på efterskole, så vil jeg helt klart anbefale Sorø Gymnastikefterskole.
En rigtig hyggelig efterskole og man følte sig velkommen�
Min datter har idag afsluttet “SpringCamp” på Sorø Efterskole!
-en total fed weekend med masser af springgymnastik, sjove oplevelser og et team fra efterskolen der bare var top klar!
1000 tak🙏🏻
Fantastisk efterskole med en god ånd og meget engagerede ansatte. Vores søn har haft et super år 17/18. De varmeste anbefalinger herfra.
Det er en fantastisk efterskole savner sku tiderne
Det fedeste år ever!! Vil dog altid i mine øjne være Sorø Ungdomsskole (årgang 92/93)
En helt igennem fantastisk efterskole. Min ældste datter gik der i skoleåret 2012/2013 og nu skal min yngste datter derned i 2015/2016. Absolut en skole, der kan anbefales.
Jeg syns at det er rigtig godt jeg elsker gymnastik så det var godt at jeg kom der ud fik endda lært noget nyt 'fik lært at lave halv skrue og forelæs salto med strækte ben hele vejen rund
Super kompetent lærerteam - både på den gymnastiske side og den boglige side. Topmoderne spring- og pakourfaciliteter. Fantastisk efterskole som udfordrer dig på alle områder.
Super god efterskole. Dejlig atmosfære. En fuldstændig enestående lærestab, der med glæde, passion og engagement arbejder for at give de unge mennesker den bedste oplevelse i deres unge liv.
sorø gymnastikefterskoles 125 års fest fantastig noget af det bedste gymnastik der er vist på en gymnastik efterskole. ollerrup gymnastik højskole kan godt pakke sammen den trenger til fornyelse rodfæstet i det gamle men man skal være åben for det ny.
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget ❤️❤️❤️
Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre! ❤️
#SGEforlife
Som tidligere ansat kan jeg jo kun ønske ledelse (måske især 'chief one' 🙂 ) og medarbejdere (ikke mindst en helt suveræn pedel) på SGE et stort tillykke med et overordentlig vellykket projekt. Hvad jeg har set af youtube-klip, glimt af opvisninger, hal, byggeprojekter, ambitionsniveau og engagement efterlader kun en ting at sige: Respekt!!! Tillykke 🙂
Et super fedt sted med rigtig gode faciliteter og godt placeret i forhold til Sorø station.
Den mest attraktive efterskole, med de bedste elever og dygtigste lærere.
En fantastisk skole med det fedeste springcenter 🙂

Anbefalinger og ros

Vi er meget stolte af vores anbefalinger og ros. De varmer rigtig meget og de er med til at vi kan blive endnu bedre.

Vi vil som forældre til Agnes takke for et godt år. Vi får en ny pige hjem, hun er glad, blevet selvstændig, hun ser meget lysere på sin fremtid. Angnes havde før hun kom på skole, haft nogle psykiske nedture, som gjorde at hun ikke så lyst på livet.

Hun er også glad for at hendes forældre turde at lade hende kom et år på efterskole, men det er fordi at vi stoler på hende. Tak til jer som lærer som har passe så godt på vores elever.

Hilsen Agnes mor

Tusind tak for en rigtig fin afslutning for de unge mennesker, og tak for jeres store indsats som efterskole. Marie har været SÅ glad for sit efterskole år! I er en fantastisk stab voksne, der forstår at skabe trygge rammer og samtidig udfordre de unge mennesker på en god måde.

Jeg får svært ved at leve op til den dejlige mad, som Marie har nydt godt af på efterskolen. Stort tak til køkkenpersonalet for sund og velsmagende mad. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Sorø Gymnastikefterskole! Skolen oser af energi, positivitet og engagement!

Hilsen Maries mor

Tusind tak for det rigtig gode job I har gjort med at forme endnu en flok unge mennesker. Bliver så glad når jeg har hørt om skolen og lærerne fra min datter eller når jeg har deltaget i arrangementer, konkurrencer eller opvisninger.

Der er tale om et virkeligt godt og engageret team omkring de unge mennesker, hvor man tydeligt fornemme, at de brænder for det de gør. Og det gør også, at jeg i lørdags hentede en datter hjem, som uden tvivl har haft sit bedste år nogensinde – og det har I som skole et stor del af ansvaret for. TAK! Ønsker jer alle en rigtig velfortjent sommerferie.

Hilsen mor Helle

Tak for et fantastisk år! Anders måtte plage meget længe for at komme på efterskole. Vi var bestemt ikke vilde med idéen. Jeg syntes personligt, at det var mange penge for, at han kunne hoppe i en trampolin.

Men vi har ikke fortrudt et sekund og har været meget imponeret over jeres engagement og evne til at organiserer det hele og har hele tiden følt, at han var i trygge hænder. Og sikke mange fantastiske oplevelser og erfaringer han har fået med sig videre i livet – udover at hoppe i trampolin.

Lillebror har allerede lagt billet ind på Sorø – og han behøver ikke at plage. Tusinde tak for denne gang og god sommer!

Hilsen Anders far

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.