• kærlighed til gymnastik

Anbefalinger

Jeres ord/stjerner betyder meget for os. Vi håber I har lyst til at bruge et par minutter på at give os en anmeldelse, som forhåbentlig giver andre viden om hvordan det er at gå på SGE.

Anmeldelse på Google eller Facbook Reviews

Fantastik efterskole, hvor man kan mærke, at de virkelig gør deres bedste for at efterleve de værdier om fællesskab og sammenhold, som skolen har. Vores barn fik udviklet sin gymnastik og en fornyet nysgerrighed, metoder og nye discipliner med hjem. SGE har en engageret og nærværende lærerstab, som brænder for det de laver. ❤️
Stor ros og tak til SGE for et fantastisk år for vores datter i sæsonen 20/21Stedet ligger naturskønt og med nogle lækre faciliteter og man får sgu selv helt lyst til at gå der. Hvem kunne ikke tænke sig at være på koloni i et år :-)utrolig flotte opvisninger og stort ros for alle jeres pro videoer på SoMe.Så tak for alt hvad i har gjort for de unge i en tid som har været styret af restriktioner og hjemmeskole.
Sorø gymnastik efterskole er bare bedst.Skolen har i den grad dannet en ramme der motiverer og danner grobund for dannelse, faglighed, udfordring og en personlig udvikling som vi aldrig havde forestillet os var muligt.Vi er skolen dybt taknemlige for alt de har gjort og for det de står for. Selv om vi som forældre 'kun' har set med fra sidelinjen, så har vi oplevet hvilket sammenhold der har været og set hvor meget SGE har formået på alle måder.TAK. I gør en kæmpe forskel
Uden tvivl Danmarks bedste efterskole! Den kan klart anbefales til alle der ønsker at tage en 10. klasse, og som ønsker et fantastisk år. Sorø Gymnastikefterskole er et sted, man kun kan fortryde ikke at have givet en chance<3 Jeg ville ihvertfald ikke været foruden. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, er helt sikkert Sorø!
Sorø Gymnastikefterskole er en fantastik efterskole, jeg går selv på SGE og jeg er blevet meget mere ansvarsfuld, selvstændig og social. Det sociale liv på SGE er fantastik. Du får så mange nye venner, så du tror det er løgn. Så hvis I skal til at sende jeres børn på efterskole, så vil jeg helt klart anbefale Sorø Gymnastikefterskole.
Det er en fantastisk efterskole savner sku tiderne
sorø gymnastikefterskoles 125 års fest fantastig noget af det bedste gymnastik der er vist på en gymnastik efterskole. ollerrup gymnastik højskole kan godt pakke sammen den trenger til fornyelse rodfæstet i det gamle men man skal være åben for det ny.
Et super fedt sted med rigtig gode faciliteter og godt placeret i forhold til Sorø station.

Anbefalinger og ros

Vi er meget stolte af vores anbefalinger og ros. De varmer rigtig meget og de er med til at vi kan blive endnu bedre.

Vi vil som forældre til Agnes takke for et godt år. Vi får en ny pige hjem, hun er glad, blevet selvstændig, hun ser meget lysere på sin fremtid. Angnes havde før hun kom på skole, haft nogle psykiske nedture, som gjorde at hun ikke så lyst på livet.

Hun er også glad for at hendes forældre turde at lade hende kom et år på efterskole, men det er fordi at vi stoler på hende. Tak til jer som lærer som har passe så godt på vores elever.

Hilsen Agnes mor

Tusind tak for en rigtig fin afslutning for de unge mennesker, og tak for jeres store indsats som efterskole. Marie har været SÅ glad for sit efterskole år! I er en fantastisk stab voksne, der forstår at skabe trygge rammer og samtidig udfordre de unge mennesker på en god måde.

Jeg får svært ved at leve op til den dejlige mad, som Marie har nydt godt af på efterskolen. Stort tak til køkkenpersonalet for sund og velsmagende mad. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Sorø Gymnastikefterskole! Skolen oser af energi, positivitet og engagement!

Hilsen Maries mor

Tusind tak for det rigtig gode job I har gjort med at forme endnu en flok unge mennesker. Bliver så glad når jeg har hørt om skolen og lærerne fra min datter eller når jeg har deltaget i arrangementer, konkurrencer eller opvisninger.

Der er tale om et virkeligt godt og engageret team omkring de unge mennesker, hvor man tydeligt fornemme, at de brænder for det de gør. Og det gør også, at jeg i lørdags hentede en datter hjem, som uden tvivl har haft sit bedste år nogensinde – og det har I som skole et stor del af ansvaret for. TAK! Ønsker jer alle en rigtig velfortjent sommerferie.

Hilsen mor Helle

Tak for et fantastisk år! Anders måtte plage meget længe for at komme på efterskole. Vi var bestemt ikke vilde med idéen. Jeg syntes personligt, at det var mange penge for, at han kunne hoppe i en trampolin.

Men vi har ikke fortrudt et sekund og har været meget imponeret over jeres engagement og evne til at organiserer det hele og har hele tiden følt, at han var i trygge hænder. Og sikke mange fantastiske oplevelser og erfaringer han har fået med sig videre i livet – udover at hoppe i trampolin.

Lillebror har allerede lagt billet ind på Sorø – og han behøver ikke at plage. Tusinde tak for denne gang og god sommer!

Hilsen Anders far

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.