• kærlighed til gymnastik

Anbefalinger

Jeres ord/stjerner betyder meget for os. Vi håber I har lyst til at bruge et par minutter på at give os en anmeldelse, som forhåbentlig giver andre viden om hvordan det er at gå på SGE. Tryk på nedenstående for at anmelde os på Trustpilot, Facebook og Google.

Giv din anmeldelse her:

Anmeldelse på Google eller Facbook Reviews

Anbefalinger og ros

Vi er meget stolte af vores anbefalinger og ros. De varmer rigtig meget og de er med til at vi kan blive endnu bedre.

Vi vil som forældre til Agnes takke for et godt år. Vi får en ny pige hjem, hun er glad, blevet selvstændig, hun ser meget lysere på sin fremtid. Angnes havde før hun kom på skole, haft nogle psykiske nedture, som gjorde at hun ikke så lyst på livet.

Hun er også glad for at hendes forældre turde at lade hende kom et år på efterskole, men det er fordi at vi stoler på hende. Tak til jer som lærer som har passe så godt på vores elever.

Hilsen Agnes mor

Tusind tak for en rigtig fin afslutning for de unge mennesker, og tak for jeres store indsats som efterskole. Marie har været SÅ glad for sit efterskole år! I er en fantastisk stab voksne, der forstår at skabe trygge rammer og samtidig udfordre de unge mennesker på en god måde.

Jeg får svært ved at leve op til den dejlige mad, som Marie har nydt godt af på efterskolen. Stort tak til køkkenpersonalet for sund og velsmagende mad. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Sorø Gymnastikefterskole! Skolen oser af energi, positivitet og engagement!

Hilsen Maries mor

Tusind tak for det rigtig gode job I har gjort med at forme endnu en flok unge mennesker. Bliver så glad når jeg har hørt om skolen og lærerne fra min datter eller når jeg har deltaget i arrangementer, konkurrencer eller opvisninger.

Der er tale om et virkeligt godt og engageret team omkring de unge mennesker, hvor man tydeligt fornemme, at de brænder for det de gør. Og det gør også, at jeg i lørdags hentede en datter hjem, som uden tvivl har haft sit bedste år nogensinde – og det har I som skole et stor del af ansvaret for. TAK! Ønsker jer alle en rigtig velfortjent sommerferie.

Hilsen mor Helle

Tak for et fantastisk år! Anders måtte plage meget længe for at komme på efterskole. Vi var bestemt ikke vilde med idéen. Jeg syntes personligt, at det var mange penge for, at han kunne hoppe i en trampolin.

Men vi har ikke fortrudt et sekund og har været meget imponeret over jeres engagement og evne til at organiserer det hele og har hele tiden følt, at han var i trygge hænder. Og sikke mange fantastiske oplevelser og erfaringer han har fået med sig videre i livet – udover at hoppe i trampolin.

Lillebror har allerede lagt billet ind på Sorø – og han behøver ikke at plage. Tusinde tak for denne gang og god sommer!

Hilsen Anders far

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.