Anmeldelser - Sorø Gymnastikefterskole

Få 5 ting du skal vide om Sorø Gymnastikefterskole

Familien Tronier
Familien T.
Sorø gymnastik efterskole er bare bedst.Skolen har i den grad dannet en ramme der motiverer og danner grobund for dannelse, faglighed, udfordring og en personlig udvikling som vi aldrig havde forestillet os var muligt.Vi er skolen dybt taknemlige for alt de har gjort og for det de står for. Selv om vi som forældre 'kun' har set med fra sidelinjen, så har vi oplevet hvilket sammenhold der har været og set hvor meget SGE har formået på alle måder. TAK. I gør en kæmpe forskel
Super efterskole, med kæmpe fællesskab og plads til den enkelte. Ledelse, lærer, køkken og resten af personalet løfter et kæmpe ansvar på en uovertruffen måde. Tak fra en glad og taknemmelig forældre.
Min datter har 3 uger tilbage på Sorø. Det har været det mest fantastiske år for hende. Super engageret lærer, som virkelig er der for eleverne. Et fantastisk fællesskab. Vil klart anbefale Sorø gymnastikefterskole 👍 Tusind tak for at give Laura et fantastisk år. ❤️
Den udvikling de gennemgår er ubeskrivelig. Vi havde et barnebarn gående for 3 år siden, nu går hans lillebror der, og de har så meget glæde af det, og selvom de på sin vis var selvstændige så skaber det sammenhold, og den læresammensætning alligevel noget som en folkeskole ikke formår.
Haft en dejlig eftermiddag med børnebørnene, vi kom kl.12.00 og tog derfra kl.16.00 Vi var der også i aug. med børnene.
Amalie Dudzik
Amalie D.
Uden tvivl Danmarks bedste efterskole! Den kan klart anbefales til alle der ønsker at tage en 10. klasse, og som ønsker et fantastisk år. Sorø Gymnastikefterskole er et sted, man kun kan fortryde ikke at have givet en chance<3 Jeg ville ihvertfald ikke været foruden. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, er helt sikkert Sorø!
Marcus Kristell
Marcus K.
Sorø Gymnastikefterskole er en fantastik efterskole, jeg går selv på SGE og jeg er blevet meget mere ansvarsfuld, selvstændig og social. Det sociale liv på SGE er fantastik. Du får så mange nye venner, så du tror det er løgn. Så hvis I skal til at sende jeres børn på efterskole, så vil jeg helt klart anbefale Sorø Gymnastikefterskole.
Tonny Grønhøj
Tonny G.
Det er en fantastisk efterskole savner sku tiderne
Knud Bramsen
Knud B.
sorø gymnastikefterskoles 125 års fest fantastig noget af det bedste gymnastik der er vist på en gymnastik efterskole. ollerrup gymnastik højskole kan godt pakke sammen den trenger til fornyelse rodfæstet i det gamle men man skal være åben for det ny.
Michael Sinding-Jensen
Michael S.
Et super fedt sted med rigtig gode faciliteter og godt placeret i forhold til Sorø station.