Anmeldelser - Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Anmeldelser

Få 5 ting du skal vide om Sorø Gymnastikefterskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aske
Aske
Rigtig god efterskole!(Translated by Google)Really good after school!
Familien Tronier
Familien T.
Sorø gymnastik efterskole er bare bedst.Skolen har i den grad dannet en ramme der motiverer og danner grobund for dannelse, faglighed, udfordring og en personlig udvikling som vi aldrig havde forestillet os var muligt.Vi er skolen dybt taknemlige for alt de har gjort og for det de står for. Selv om vi som forældre 'kun' har set med fra sidelinjen, så har vi oplevet hvilket sammenhold der har været og set hvor meget SGE har formået på alle måder. TAK. I gør en kæmpe forskel(Translated by Google)Sorø gymnastics after school is just the best.The school has thus formed a framework that motivates and forms the basis for formation, professionalism, challenge and a personal development that we had never imagined was possible.We are grateful to the school for everything they have done and for what they stand for. Although we as parents 'only' have seen from the sidelines, we have experienced what unity there has been and seen how much SGE has succeeded in every way.THANKS. You make a huge difference
Super efterskole, med kæmpe fællesskab og plads til den enkelte. Ledelse, lærer, køkken og resten af personalet løfter et kæmpe ansvar på en uovertruffen måde. Tak fra en glad og taknemmelig forældre.
Min datter har 3 uger tilbage på Sorø. Det har været det mest fantastiske år for hende. Super engageret lærer, som virkelig er der for eleverne. Et fantastisk fællesskab. Vil klart anbefale Sorø gymnastikefterskole 👍 Tusind tak for at give Laura et fantastisk år. ❤️
Den udvikling de gennemgår er ubeskrivelig. Vi havde et barnebarn gående for 3 år siden, nu går hans lillebror der, og de har så meget glæde af det, og selvom de på sin vis var selvstændige så skaber det sammenhold, og den læresammensætning alligevel noget som en folkeskole ikke formår.
Haft en dejlig eftermiddag med børnebørnene, vi kom kl.12.00 og tog derfra kl.16.00 Vi var der også i aug. med børnene.
Amalie Dudzik
Amalie D.
Uden tvivl Danmarks bedste efterskole! Den kan klart anbefales til alle der ønsker at tage en 10. klasse, og som ønsker et fantastisk år. Sorø Gymnastikefterskole er et sted, man kun kan fortryde ikke at have givet en chance<3 Jeg ville ihvertfald ikke været foruden. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, er helt sikkert Sorø!(Translated by Google)Undoubtedly Denmark's best after school! It can be clearly recommended for anyone wishing to take a 10th grade and want a wonderful year. Sorø Gymnastics School is a place you can only regret not giving a chance <3 I would not have been in addition. The best decision I've ever taken is certainly Sorø!
Helt igennem fantastisk idrætsefterskole. Har en søn som netop er startet på skolen til sæson 18/19
Fantastisk lærerteam der tager hånd om de unge og viser værdien af sammenhold og fællesskab - krydret med rå mængder af gymnastik og parkour. Landets bedste parkourefterskole - siger eksperterne på 17 år. De unge vokser enormt på det skoleår, kan kun anbefales - prøv det selv!
Rigtig god efterskole med super engagerede lærere. Det har været et fantastisk år.
Fantastik efterskole, men super kompetente og motiverende lærere.
Min søn har netop afsluttet et skoleår på SGE. Ingen af os kan få armene ned... så engageret en lærerstab og ledelse skal man lede længe efter. Den bagage han har fået med herfra er guld værd, og vi kan kun anbefale andre at vælge SGE.
verdens bedste efterskole! De gladeste lærer på jorden! Kan kun anbefale SGE!! Savner det hver dag!!
Min søn var på besøg til jeres fri træning og var vild med det. Så vild at han kommer igen imorgen. Han syntes det var vildt inspirerende at se hvad de store drenge kunne og det gav ham blod på tanden til at øve mere. Tak for en helt unik mulighed her i ferien.
Line Traberg Larsen
Line Traberg L.
Skøn arbejdsplads og efterskole 🙌(Translated by Google)Estimated workplace and after school 🙌
I 16/17 gik min datter cecilie på Sorø efterskole. Jeg kan varmt anbefale alle at sende deres børn til Sorø. De får en gave for livet � fællesskabet som blir skabt med stor hjælp fra lærer og pædagoger dernede er helt unikt.Gymnastik - traditioner og ikke mindst desiplin er i højsædet på skolen. Og er slet ikke i tvivl om at de rammer der er sat, er med til at gøre de unge til de "voksne" mennesker de er når de er færdige på skolen. De lærer at omgås hinanden på en ordentlig måde acceptere og respektere både sig selv og andre. De bliver pumpet med udfordringer og oplevelser. Som giver dem selvtillid og selvværd på den gode måde �De får venner for livet.. Som nærmest bliver en del af de unges familie � det er helt sikkert det bedste år i min datters liv og det ligger hun ikke skjul på. Og jeg som mor ved jeg ikke kunne ha givet hende større og bedre gave i livet.Stort tak til Sorø gymnastik efterskole for i var med til at gi min datter det, der har gjort at hun nu er videre i livet med en rygsæk fyldt af minder og læring omkring livet og sig selv �hun er igang med uddannelsen og har aldrig klaret sig bedre fagligt ���Mange hilsner fra daimi Jakobsen SJ oddePs hvor er det godt der er mulighed for altid at kikke forbi og sige hej. Selvom man er stoppet på skolen �
Min datter havde et fantastisk skoleår i 2016/17 og jeg vil anbefale alle at sende deres børn til Sorø. Det er et skønt sted med helt utrolige engagerede lærer som tager sig så godt af vores børn med en fremragende blanding af seriøsitet, rummelighed, professionalisme og ikke mindst sjov og spas. Jeg under alle at få de oplevelser min datter har fået på Sorø og hun nyder stadigvæk godt af alle de virkelige gode venner hun har fået på hendes efterskoleår. Jeg hørte Giv os lyset tilbage i sidste uge og bliver stadigvæk helt rørt - det bliver jeg hver gang jeg tænker på Sorø. TUSINDE TAK for den gave I har givet hele vores familie.
Super skole, min datter gik der sidste år og var så glad, har fået venner for livet.
Marcus Kristell
Marcus K.
Sorø Gymnastikefterskole er en fantastik efterskole, jeg går selv på SGE og jeg er blevet meget mere ansvarsfuld, selvstændig og social. Det sociale liv på SGE er fantastik. Du får så mange nye venner, så du tror det er løgn. Så hvis I skal til at sende jeres børn på efterskole, så vil jeg helt klart anbefale Sorø Gymnastikefterskole.(Translated by Google)Sorø Gymnastics School is a fantastic after school, I go to SGE and I have become much more responsible, self-employed and social. The social life of SGE is fantastic. You get so many new friends so you think it's a lie. So if you are going to send your children to a secondary school, I would definitely recommend Sorø Gymnastics School.
En rigtig hyggelig efterskole og man følte sig velkommen�
Min datter har idag afsluttet “SpringCamp” på Sorø Efterskole!-en total fed weekend med masser af springgymnastik, sjove oplevelser og et team fra efterskolen der bare var top klar!1000 tak🙏🏻
Fantastisk efterskole med en god ånd og meget engagerede ansatte. Vores søn har haft et super år 17/18. De varmeste anbefalinger herfra.
Tobias Preilev
Tobias P.
Super fed efterskole(Translated by Google)Super cool boarding
Tonny Grønhøj
Tonny G.
Det er en fantastisk efterskole savner sku tiderne(Translated by Google)It is a great continuation miss sku times
Det fedeste år ever!! Vil dog altid i mine øjne være Sorø Ungdomsskole (årgang 92/93)
En helt igennem fantastisk efterskole. Min ældste datter gik der i skoleåret 2012/2013 og nu skal min yngste datter derned i 2015/2016. Absolut en skole, der kan anbefales.
Jeg syns at det er rigtig godt jeg elsker gymnastik så det var godt at jeg kom der ud fik endda lært noget nyt 'fik lært at lave halv skrue og forelæs salto med strækte ben hele vejen rund
Super kompetent lærerteam - både på den gymnastiske side og den boglige side. Topmoderne spring- og pakourfaciliteter. Fantastisk efterskole som udfordrer dig på alle områder.
Super god efterskole. Dejlig atmosfære. En fuldstændig enestående lærestab, der med glæde, passion og engagement arbejder for at give de unge mennesker den bedste oplevelse i deres unge liv.
Knud Bramsen
Knud B.
sorø gymnastikefterskoles 125 års fest fantastig noget af det bedste gymnastik der er vist på en gymnastik efterskole. ollerrup gymnastik højskole kan godt pakke sammen den trenger til fornyelse rodfæstet i det gamle men man skal være åben for det ny.(Translated by Google)sorø gymnastics Efterskole 125th celebration fantastig some of the best gymnastics shown on a gymnastics school. ollerrup gymnastics college may well pack up the trenger for renewal rooted in ancient but you have to be open to the new.
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget ❤️❤️❤️
Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre! ❤️#SGEforlife
Som tidligere ansat kan jeg jo kun ønske ledelse (måske især 'chief one' 🙂 ) og medarbejdere (ikke mindst en helt suveræn pedel) på SGE et stort tillykke med et overordentlig vellykket projekt. Hvad jeg har set af youtube-klip, glimt af opvisninger, hal, byggeprojekter, ambitionsniveau og engagement efterlader kun en ting at sige: Respekt!!! Tillykke 🙂
Michael Sinding-Jensen
Michael S.
Et super fedt sted med rigtig gode faciliteter og godt placeret i forhold til Sorø station.
Den mest attraktive efterskole, med de bedste elever og dygtigste lærere.
En fantastisk skole med det fedeste springcenter 🙂

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.