Anmeldelser - Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Anmeldelser

review-on-facebook

Facebook anmeldelser

Link til facebook-reviews

Sorø Gymnastikefterskole
4.7
powered by Facebook
Daimi Charlotte Jakobsen
Daimi Charlotte Jakobsen
2017-12-13T08:00:54+0000
I 16/17 gik min datter cecilie på Sorø efterskole. Jeg kan varmt anbefale alle at sende deres børn til Sorø. De får en gave for livet � fællesskabet som blir skabt med stor hjælp fra lærer og pædagoger dernede er helt unikt.Gymnastik - traditioner og ikke mindst desiplin er i højsædet på skolen. Og er slet ikke i tvivl om at de rammer der er sat, er med til at gøre de unge til de "voksne" mennesker de er når de er færdige på skolen. De lærer at omgås hinanden på en ordentlig måde acceptere og respektere både sig selv og andre. De bliver pumpet med udfordringer og oplevelser. Som giver dem selvtillid og selvværd på den gode måde �De får venner for livet.. Som nærmest bliver en del af de unges familie � det er helt sikkert det bedste år i min datters liv og det ligger hun ikke skjul på. Og jeg som mor ved jeg ikke kunne ha givet hende større og bedre gave i livet.Stort tak til Sorø gymnastik efterskole for i var med til at gi min datter det, der har gjort at hun nu er videre i livet med en rygsæk fyldt af minder og læring omkring livet og sig selv �hun er igang med uddannelsen og har aldrig klaret sig bedre fagligt ���Mange hilsner fra daimi Jakobsen SJ oddePs hvor er det godt der er mulighed for altid at kikke forbi og sige hej. Selvom man er stoppet på skolen �
Naia Helweg
Naia Helweg
2017-11-21T13:55:59+0000
Min datter havde et fantastisk skoleår i 2016/17 og jeg vil anbefale alle at sende deres børn til Sorø. Det er et skønt sted med helt utrolige engagerede lærer som tager sig så godt af vores børn med en fremragende blanding af seriøsitet, rummelighed, professionalisme og ikke mindst sjov og spas. Jeg under alle at få de oplevelser min datter har fået på Sorø og hun nyder stadigvæk godt af alle de virkelige gode venner hun har fået på hendes efterskoleår. Jeg hørte Giv os lyset tilbage i sidste uge og bliver stadigvæk helt rørt - det bliver jeg hver gang jeg tænker på Sorø. TUSINDE TAK for den gave I har givet hele vores familie.
Christina Dyrekær
Christina Dyrekær
2017-10-29T17:12:42+0000
Min datter har idag afsluttet “SpringCamp” på Sorø Efterskole!-en total fed weekend med masser af springgymnastik, sjove oplevelser og et team fra efterskolen der bare var top klar!1000 tak🙏🏻
Anita Olsen
Anita Olsen
2015-08-05T09:50:04+0000
En helt igennem fantastisk efterskole. Min ældste datter gik der i skoleåret 2012/2013 og nu skal min yngste datter derned i 2015/2016. Absolut en skole, der kan anbefales.
Laura Jensen
Laura Jensen
2015-07-08T18:27:31+0000
Jeg syns at det er rigtig godt jeg elsker gymnastik så det var godt at jeg kom der ud fik endda lært noget nyt 'fik lært at lave halv skrue og forelæs salto med strækte ben hele vejen rund
Steen Lund
Steen Lund
2015-03-22T19:18:14+0000
Et fantastisk år for mange år siden 1982-1983 ..:-D Vi er en del venner på Facebook samlet som fb venner, vil dog ønske at dem som mangler støder til 🙂
Christoffer Færch
Christoffer Færch
2014-04-22T20:49:57+0000
Super kompetent lærerteam - både på den gymnastiske side og den boglige side. Topmoderne spring- og pakourfaciliteter. Fantastisk efterskole som udfordrer dig på alle områder.
Linda Neiss
Linda Neiss
2014-04-12T09:27:57+0000
Super god efterskole. Dejlig atmosfære. En fuldstændig enestående lærestab, der med glæde, passion og engagement arbejder for at give de unge mennesker den bedste oplevelse i deres unge liv.
Signe Piil
Signe Piil
2013-08-18T14:50:14+0000
Som tidligere ansat kan jeg jo kun ønske ledelse (måske især 'chief one' 🙂 ) og medarbejdere (ikke mindst en helt suveræn pedel) på SGE et stort tillykke med et overordentlig vellykket projekt. Hvad jeg har set af youtube-klip, glimt af opvisninger, hal, byggeprojekter, ambitionsniveau og engagement efterlader kun en ting at sige: Respekt!!! Tillykke 🙂

Google anmeldelser

Emil Rasmussen
Emil Rasmussen
10:34 27 Oct 15
Spa
Tonny Grønhøj
Tonny Grønhøj
10:02 31 Jan 17
Det er en fantastisk efterskole savner sku tiderne
Tobias Preilev
Tobias Preilev
10:13 28 Sep 17
Super fed efterskole
Knud Bramsen
Knud Bramsen
05:26 01 Dec 13
sorø gymnastikefterskoles 125 års fest fantastig noget af det bedste gymnastik der er vist på en gymnastik efterskole. ollerrup gymnastik højskole kan godt pakke sammen den trenger til fornyelse rodfæstet i det gamle men man skal være åben for det ny.
Marcus Kristell
Marcus Kristell
11:24 16 Nov 17
Sorø Gymnastikefterskole er en fantastik efterskole, jeg går selv på SGE og jeg er blevet meget mere ansvarsfuld, selvstændig og social. Det sociale liv på SGE er fantastik. Du får så mange nye venner, så du tror det er løgn. Så hvis I skal til at sende jeres børn på efterskole, så vil jeg helt klart anbefale Sorø Gymnastikefterskole.
Se alle anmeldelser Skriv en anmeldelse

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!