Gode faciliteter på Sorø Gymnastikefterskole I Parkourcenter, Springcenter og Idrætshal

Faciliteter

Vis stort kort

Opholdsrum

På elevgangene er der to opholdsrum til afslapning samt en elevbod.

Kontorer

Ved hovedindgangen er der 4 kontorer og flere toiletter.

Elevkøkken

Her kan eleverne selv tilberede et let måltid eller lave popcorn til filmaftenen.

Vaskeri

Vaskeriet kan bruges ved køb af et vaskekort.

Cykelskur

Alle cykler får sin egne plads i cykelskuret, så de kan stå i tørvejr sommer og vinter.

Morgenløberute

Ruten er ca. 1,2 km lang og ligger i super flot natur.

Stengården

I stengården, som ligger tæt på skolens hjerte, er der mulighed for solbadning og afslapning.

Lille plæne

På den lille plæne er er det mulighed for boldspil og lege.

Udearealer

Skolen råder over en stor og dejlig bålplads, stort boldbaneareal samt et friluftsområde med shelter og bålplads. Rundt om skolen er der små grønne områdelommer, hyggekroge og terrasser, så der er rig mulighed for at hygge sig.

Spisesal

I spisesalen er der plads til omkring 180 personer. Her serveres lækker og sund mad i flotte omgivelser.

Foredragssal

Her foregår vores morgensamlinger, foredrag mm. I foredragssalen har vi et nyere flygel samt storskærm.

TV-stue/biograf

Ved siden af pejsestuen finder man vores TV-stue med storskærm – den minder mest af alt om en biograf og bruges både til fritid og undervisning. Ved et par gruppeborde er det muligt at lave gruppearbejde eller hyggesnakke.

Pejsestue

Vi har en stor pejsestue med brændeovn, sofaer, borde og stole samt bordfodbold. Desuden et spilleskab med mange spil til hyggestunder og vinteraftener.

Mellemgangen

I mellemgangen er der en internetcafé med 2 stationære computere samt adgang til printere. Mellemgangen, som er skolens hjerte/centrum, er der opslagstavler og infoskærme med alle skolens informationerne.

Syning

I syning er der mulighed for at strikke, sy og designe f.eks. sit eget tøj.

Kreativtlokale

I det kreativelokale er der mulighed for male, tegne og designe nye spændende ting.

Fysiklokale

I fysiklokalet er udstyret med mange forskellige apparaturer til både geografi, biologi og fysik & kemi.

Elevværelser

Værelserne er nyrenoveret 3-mandsværelser. De fleste værelser er udstyret med håndvask, 1 skab pr. elev med lås, seng og arbejdsbord. Der er moderne trådløst internetforbindelse på alle værelser og på gangene findes fælles baderum samt flere toiletter.

Grusbane

Grusbanen bruges af fodboldholdet i vintertiden og til udvidet bil-parkering ved store arrangementer.

Fodboldbane

En 11-mandsfodboldbane med 4 fodboldmål samt en grusbane.

Idrætshal

Idrætshallen bruges til boldspil, gymnastik, opvisninger og store arrangementer. Der er en indendørs 7-mands fodboldbane med bander. Et topmoderne musikanlæg som bruges til opvisninger og shows.

Fodboldbane

Parkourpark (udendørs)

Den udendørs parkourpark har flere rails, mure, traktordæk og tårne samt en kampestenslegeplads.

Parkourcenter

Parkourcenteret bruges parkour og freerunning. Parkourcenteret er udstyret med rails, boxe og tricking gulv. Desuden er der en springgrav til de vildere spring samt mange skumredskaber og et topmoderne lydanlæg.

Træningscenter

Træningscenteret er udstyret med frivægte, spinning cykler, romaskiner, jungletraining og frivægte.

Springcenter

Springcenteret er udstyret med 5 faste springgrave, 2 pomfritgrave, 5 stortrampoliner, 25 m fasttrack, fiberbane, airtrack pro, air-skråkile samt en masse forskellig skum- og legeredskaber og børne/junior/senior trampetter.

Klasselokaler

Skolen har 8 klasselokaler.

Hovedindgang

Skolen ligger mellem mark og skov og tæt på skolen ligger også Tystrup Sø og Sorø Sø.