Moderne Springcenter på Sorø Gymnastikefterskole I Book jeres næste træning i vores Springcenter!
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Springcenter

Vis stort kort

Topmoderne springcenter

Det er ikke uden grund, at Sorø Gymnastikefterskole valgte at bygge et nyt springcenter til springgymnastik på 1600 m2.

Sorø Gymnastikefterskole vil gerne tilbyde sine elever de bedste gymnastik-, tumbling- og springmuligheder. Samtidigt vil de supermoderne faciliteter naturligvis blive brugt til udlejning for både lokalområdet og de landsdækkende gymnastikhold.

Springcenteret er et af Danmarks største med en super god placering midt på Sjælland, så rigtig mange gymnaster har mulighed for at bruge det. De fantastiske tumbling- og springfaciliteter vil helt sikkert udvikle gymnastikken endnu mere på Sorø Gymnastikefterskole.

Springcenteret bliver brugt af både vores TeamGym-linje og vores Springgymnastik-linje. Udover linjerne er der selvfølgelig en del valg som også bruger springcenteret:

Udlejning af springcenter

Vil du leje vores springcenter, så se mere under udlejning.

Faciliteter

• 7 springgrave
  • 1 pomfrit-springgrav
  • 25 m fast-track (justering af hårdhed)