danse-linje efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Danse-linje

Dancing is like dreaming with your feet!

Søger du en efterskole med dans?

Så er Sorø Gymnastikefterskole et godt bud. Her får du helt styr på grundteknikkerne i de forskellige stilarter, så du får opbygget et stærkt fundament. Vi danser især moderne dans som funkstyles og hiphop, rytmisk gymnastik, contemporary dance og waacking house dance.

Herudover lærer du også danseformer som freestyle og groove, samt koreografi, personligt udtryk i dansen og at følge musikken.

Sorø Gymnastikefterskole er lidt af en danseefterskole. Et par gange om året får danseholdet besøg af gæstedansere fra det professionelle dansemiljø, der overtager efterskolens danseundervisning.

I dansetimerne styrker du din fysik og lærer at samarbejde med de andre dansere, så I sammen kan performe helt ud over scenekanten.

Linjefaget // Dans

Dansesoloer og dansefilm

I løbet af dit efterskoleophold kommer du også til at arbejde med produktion af dansesoloer og dansefilm. Du kan vælge dans på Sorø Gymnastikefterskole, hvad enten du har gået på danseskole hele dit liv eller netop gerne vil lære det fra bunden.

Danseholdet giver flere opvisninger i løbet af året og er selvfølgelig også ude at opleve professionelle danseforestillinger live.

Undervisningen i dans har du 3 x 1 1/2 time om ugen.

Linjefagstur

Til Danse-linjen er der i skolepengene inkluderet en linjefagstur.

Hvordan ser et elevskema ud?

Undervisere på Danse-linjen

Hør mere om Dans på efterskolen

Er du interesseret i at høre mere om Dans på Sorø Gymnastikefterskole, kan du enten ringe på 57 83 00 34 eller udfylde formularen for at aftale et besøg på skolen.

Sorø Gymnastikefterskole ligger i det sydvestlige Sjælland mellem Ringsted og Slagelse og cirka 30 kilometer fra Næstved. Vis vej

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.