danse-linje efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Danselinje

Søger du en efterskole med dans?

Så er Sorø Gymnastikefterskole et godt bud. Danselinjen byder på en masse udfordringer både for den øvet danser og nybegynderen. Vi danser primært kommercielle stilarter som Hiphop, Dancehall & House. Der udover har vi også teknik timer og moderne dans på skemaet. 

Herudover lærer du også danseformer som freestyle og groove, samt koreografi, personligt udtryk i dansen og at følge musikken.

Hver gang vi springer ud i en ny stilart bryder vi en masse grundtrin ned i vores opvarmning så eleverne får en stærk basis foundation (Styr på de forskellige grundtrin). 

Elevernes indlæringsevne bliver presset, trænet og forbedret da vi altid arbejder på nye koreografier. 

Sorø Gymnastikefterskole er lidt af en danseefterskole. Udover den daglige træning på skolen, så deltager danselinjen i Efterskole DM, besøger danseuddannelser i KBH, ser danseforestillinger, har besøg af professionelle dansere som gæsteundervisere og arbejder på dansevideoprojekter.

I dansetimerne styrker du din fysik og lærer at samarbejde med de andre dansere, så I sammen kan performe helt ud over scenekanten.

Linjefag Dans

Dansesoloer og dansefilm

I løbet af dit efterskoleophold kommer du også til at arbejde med produktion af dansesoloer og dansefilm. Du kan vælge dans på Sorø Gymnastikefterskole, hvad enten du har gået på danseskole hele dit liv eller netop gerne vil lære det fra bunden.

Danselinjen giver flere opvisninger i løbet af året og er selvfølgelig også ude at opleve professionelle danseforestillinger live.

Se en dansefilm fra danselinjen

Undervisningen i dans har du 3 x 1 1/2 time om ugen.

Linjefagstur

Til Danselinjen er der i skolepengene inkluderet en linjefagstur.

Underviser på Danse-linjen

Hør mere om Dans på efterskolen

Er du interesseret i at høre mere om Dans på Sorø Gymnastikefterskole, kan du enten ringe på 57 83 00 34 eller booke en rundvisning på skolen.

Du kan også allerede nu tilmelde dig et ophold på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvordan ser et elevskema ud?

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.