parkour efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Parkour-linje

Lær parkour på efterskole

Parkour er en fysisk disciplin, hvor man ved at tilpasse sine bevægelser til miljøet, man befinder sig i, skal passere enhver forhindring, der måtte ligge på ens vej.

Parkour er monster fedt, og derfor har vi parkour på Sorø Gymnastikefterskole. Med parkour på efterskolen lærer du, at hoppe, springe, kravle, løbe, klatre og svinge dig på en alternativ måde, så du bedre kan forcere forhindringer og lettere komme fra A til B. Du kan bruge teknikkerne, uanset om du dyrker springgymnastik eller andre former for sport.

I Freerunning blander vi parkour og gymnastik, hvor du lærer at lave saltomortaler, flips og alle mulige andre former for spring endnu bedre.

Som en vigtig del af træningen bruger vi en del conditioning, som er grund- og styrketræning. Conditioningen gør, at du hurtigt vil lære mange nye spring, som du ikke før troede var muligt.

Linjefag Parkour

Parkour forbedrer alle sportsgrene

Uanset hvilket niveau du er på, kan du deltage i parkour. Parkour vil løfte din kunnen i de andre sportsgrene markant, fordi parkour netop lærer dig at forfine det, du allerede kan.

Når du behersker teknikkerne i parkour, kan du springe over høje mure, stå på hænder på tagryggen, svinge igennem stilladser, løbe på vægge og lande på rails i fuldstændig balance.

Nyt indendørs parkourcenter

Vi har parkour undervisning i vores Parkourcenter. Parkourparken skal være med til at sikre vores høje undervisningskvalitet i fremtiden.

Undervisningen i parkour har du 3 x 1 1/2 time om ugen.

Linjefagstur

Til Parkour-linjen er der i skolepengene inkluderet en linjefagstur.

Underviser på Parkour-linjen

Hør mere om Parkour på efterskolen

Er du interesseret i, at høre mere om Parkour på efterskole, kan du enten ringe på 57 83 00 34 eller booke en rundvisning på skolen.

Du kan også allerede nu tilmelde dig et ophold på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvordan ser et elevskema ud?

Relaterede indlæg

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.