Rytmisk Gymnastik-linje efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Rytmisk Gymnastik-linje

Grundtræning og teknik går hånd i hånd. Vi giver dig de bedste muligheder for at arbejde med koreografier til opvisningen…

Bliv bedre til Rytmisk Gymnastik på efterskole

I rytmisk gymnastik arbejder vi med den kropslige forståelse gennem træning med rytme, tyngde, flow, spændstighed og præcision.

Vi forbedrer vores musikforståelse, smidighed, styrke, kondition og koordination gennem arbejdet med den rytmiske grundgymnastik.

Samtidig tager vi fat i forskellige håndredskaber f.eks. køller, vimpler, tøndebånd og bolde.

Har du lyst til at dygtiggøre dig på det rytmiske område og lære at performe med udtryk og grundgymnastik som stamme, så er linjefaget rytmisk gymnastik noget for dig.

Som elev på linjefaget, Rytmisk Gymnastik på Sorø Gymnastikefterskole, skal du være klar på udfordringer for hjerne og krop. Der vil blive smidt svære trin og hurtige sekvenser efter dig og det vil til tider kræve selvtræning om aftenen, men til gengæld vil du også være den del af opvisningen til foråret, der for alvor sparker …!

Linjefaget Rytmisk Gymnastik

Du får den bedste træning

Slip din indre rytmemus løs i vores hal med spejlvæg og bagtæppe. Mens den fede lyd strømmer ud af højtalerne, kan du altid give den max gas i hallen, om det er undervisning eller hvis du bare træner for dig selv.

Undervisningen i rytmisk gymnastik har du 3 x 1 1/2 time om ugen.

Linjefagstur

Til Rytmisk Gymnastik-linjen er der i skolepengene inkluderet en linjefagstur.

Hvordan ser et elevskema ud?

Undervisere på Rytmisk Gymnastik-linjen

Hør mere om Rytmisk Gymnastik på efterskolen

Er du interesseret i at høre mere om rytmisk gymnastik på Sorø Gymnastikefterskole, kan du enten ringe på 57 83 00 34 eller udfylde formularen for at aftale et besøg på skolen.

Sorø Gymnastikefterskole ligger i det sydvestlige Sjælland mellem Ringsted og Slagelse og cirka 30 kilometer fra Næstved. Vis vej

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.