Springgymnastik-linje efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Springgymnastik-linje

Bliv bedre til springgymnastik på efterskole

Sorø Gymnastikefterskole er specialiseret i netop springgymnastik og har derfor både springlærere og faciliteter til springgymnastik på et meget højt plan. Springlærerne inddeler jer springgymnaster efter niveau. Derfor bliver du udfordret i spring, vejrmøller og flikflak, uanset om du dyrker springgymnastik på begynder-, øvet- eller på eliteplan.

Du behøver altså ikke nødvendigvis at have gået til springgymnastik før.

Gymnastikefterskolen har mange kompetente springlærere, der alle har stor erfaring inden for spring på både efterskoler, verdenshold, landshold samt erfaring fra PowerTumbling og TeamGym konkurrencer. De er alle klar til, at hjælpe dig med at blive endnu bedre til springgymnastik.

Deltagelse i opvisninger

I løbet af foråret er springgymnastikholdet en del af den samlede gymnastikopvisning, hvor resten af gymnastikefterskolen også deltager. Til opvisningen kommer du til at vise, hvad du har arbejdet med i løbet af efterskoleåret. Vi laver mellem 10-15 opvisninger spredt ud på store dele af Sjælland, hvor vi viser vores springgymnastik for gymnastikforeninger, andre gymnastikhold og deres forældre.

Herudover laver vi også 8-10 opvisninger på skolen, hvor publikum består af jeres forældre, tidligere elever og eventuelt andre inviterede gymnastikhold.

Linjefag Springgymnastik

Springgymnastik i efterskolens springcenter

Springgymnastikundervisningen foregår i efterskolens moderne springcenter, som du vil blive instrueret i at bruge, så du får mest muligt ud af de gode springfaciliteter.

Med springcenteret kan vi, give vores springgymnastikelever de bedste rammer. Springcenteret har flere springgrave, pomfritgrav, stortrampoliner, trampoliner, airtrack pro, pegasus, skråkile og diverse andre springredskaber.

Undervisningen i springgymnastik har du 3 x 1 1/2 time om ugen.

Linjefagstur

Til Springgymnastik-linjen er der i skolepengene inkluderet en linjefagstur.

Undervisere på Springgymnastik-linjen

Hør mere om springgymnastik på efterskolen

Er du interesseret i at høre mere om springgymnastik på Sorø Gymnastikefterskole, kan du enten ringe på 57 83 00 34 eller booke en rundvisning på skolen.

Du kan også allerede nu tilmelde dig et ophold på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvordan ser et elevskema ud?

Relaterede indlæg

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.