book rundvisning efterskole

Book rundvisning

Vil du gerne have et indblik i livet på en efterskole, så tilmeld dig en besøgsaften på Sorø Gymnastikefterskole. På udvalgte onsdage holder vi rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold her hos os.

Er du vild med gymnastik, parkour eller dans? Så kom og hør, hvordan vi kobler gymnastik sammen med et stærkt fællesskab og et dynamisk læringsmiljø.

Sorø Gymnastikefterskole tilbyder følgende linjefag:

  • TeamGym
  • Springgymnastik
  • Parkour
  • Dans
  • Acrobatik

Valget af den rigtige efterskole er vigtigt

Det er vigtigt for både dig og os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Det er dit liv og din udvikling, der bør være i fokus under et efterskoleophold. Du mærker bedst, om du har hjertet med ved at besøge os. Du er velkommen til at besøge os flere gange, inden du beslutter dig. 

Hvad indeholder en rundvisning?

På en rundvisning oplever du skolen på en almindelig hverdagsaften, mærker stemningen og møder de nuværende elever. 

Rundvisningen starter kl. 18.15 ved hovedindgangen, hvor forstander Karsten Haim eller en anden fra personalet tager imod jer. Herefter viser 2 af vores elever jer rundt på skolen, så I kan se vores lækre faciliteter. Eleverne fremviser bl.a. et elevværelse, faglokaler, Parkourcentret og Springcentret, mens de fortæller om, hvordan det er at gå på efterskolen. 

Der bliver udleveret informationsmateriale i forbindelse rundvisningen, som slutter med et mindre oplæg, hvor yderligere spørgsmål vil blive besvaret af forstanderen / en anden fra personalet. En rundvisning tager typisk 1 1/2 time. 

Datoer for rundvisninger

  • Efterskolernes dag – søndag, d. 29. sept. 2024
  • Flere rundvisninger er på vej!

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig, så vi kan garantere, at der er personale og elever til rådighed til rundvisningerne. Datoerne for rundvisninger og øvrige åbent-hus-arrangementer vil fremgå i tilmeldingsmodulet. Vælg jeres besøgsdag i tilmeldingsmodulet.

Pladser på Sorø Gymnastikefterskole

KLIK HER – FOR AT SE, OM DER ER LEDIGE PLADSER PÅ ÅRGANGEN

Kom med på en digital rundvisning

På videoen herunder kan du i playlisten (de 3 små streger oppe i højre hjørne) vælge hvilke faciliteter og lokaler, som du gerne vil se. God fornøjelse! 

LIVE-rundvisning på Sorø Gymnastikefterskole

Kontor

Efterskolernes-dag-åbent-hus-arrangement

Vi afholder efterskolernes dag / aften på fastsatte datoer:

Til disse arrangementer har I mulighed for, at komme til åbne rundvisninger, der giver jer et indblik i, hvordan det er at gå på efterskole.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.