Book din rundvisning på Sorø Gymnastikefterskole I Rundvisning onsdag!
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Book rundvisning på efterskole

På udvalgte onsdage har vi åbent hus arrangement med rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold på Sorø Gymnastikefterskole. Det vil være muligt at se skolens faciliteter, snakke med skolens personale og de nuværende elever.

Vi anbefaler altid, at du kommer og besøger os til en rundvisning. På rundvisningen vil du opleve skolen på en almindelig hverdagsaften, mærke stemningen og møde eleverne. Tilmelding er nødvendig, så vi kan garantere, at der er personale og elever til rådighed til rundvisningerne.

Rundvisningen starter kl. 18.00 ved hovedindgangen.

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

Hvad indeholder rundvisningen?

Rundvisningen starter med at I hilser på forstander Karsten Haim. Herefter følger to af vores elever jer rundt på skolen og viser vores lækre faciliteter frem. Eleverne fremviser et elevværelse, faglokaler, parkourcenter, springcenter osv., samtidig fortæller de om, hvordan det er at gå på efterskolen. Rundvisningen slutter med en samtale og evt. opklarende spørgsmål med forstanderen.

En rundvisning tager typisk mellem en hel og halvanden time. Datoerne for åbent hus vil fremgå i tilmeldingsmodulet. Vælg jeres besøgsdag i tilmeldingsmodulet. Er det helt umuligt at finde en onsdag der passer jer, så kontakt os, for at aftale et andet tidspunkt.

Kontor

Kirsten Holst Johansen

Diana Bjerre

Åben hus arrangement til Efterskolernes dag og aften

Alle efterskoler afholder efterskolernes dag/aften på fastsatte datoer:

Efterskolernes dag afholdes den sidste søndag i september kl. 13-17

Efterskolernes aften afholdes den anden onsdag i januar kl. 18-21

Til disse arrangementer har I mulighed for, at komme til åbne rundvisninger, der giver dig et indblik i, hvordan det er at gå på efterskole.

rundvisning på efterskole

Rundvisning af elever på Sorø Gymnastikefterskole