Book din rundvisning på Sorø Gymnastikefterskole I Rundvisning hver onsdag kl. 18.00
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Book rundvisning på efterskole

Om onsdagen har vi åbent hus arrangement med rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold på Sorø Gymnastikefterskole. Det vil være muligt at se skolens faciliteter og snakke med skolens personale og de nuværende elever.

Vi anbefaler altid, at du kommer og besøger os til en rundvisning. På rundvisningen vil du opleve skolen på en almindelig hverdagsaften, hvor du kan opleve skolen, stemningen og alle eleverne. Tilmelding er nødvendigt for, at vi kan garantere, at der er personale og elever til rådighed til rundvisningerne.

Rundvisningen om starter kl. 18.00 ved hovedindgangen.

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Linjefag
Årgang

Hvad indeholder rundvisningen?

Rundvisningen starter med at hilse på forstanderen Karsten Haim, hvorefter to af vores elever viser jer rundt på skolen og viser vores lækre faciliteter frem. Eleverne viser jer elevernes værelser, faglokaler, parkourcenter og springcenter osv., mens de samtidig fortæller om hvordan det er at gå på efterskolen. Rundvisningen slutter af med en samtale og evt. opklarende spørgsmål med forstanderen.

En rundvisning tager typisk mellem en hel og halvanden time. Datoerne for åbent hus vil fremgå i tilmeldingmodulet. Vælg jeres besøgsdag i tilmeldingsmodulet. Er det helt umuligt at finde en onsdag der passer jer, så kontakt os for at aftale et andet tidspunkt.

Kontor

Kirsten Holst Johansen

Diana Bjerre

Åben hus arrangment til Efterskolernes dag og aften

Alle efterskoler afholder efterskolernes dag/aften på fastsatte datoer:

Efterskolernes dag afholdes den sidste søndag i september kl. 13-17

Efterskolernes aften afholdes den anden onsdag i januar kl. 18-21

Til disse arrangementer har I muligheden for at komme til åbne arrangementer med rundvisninger, der giver dig et indblik i, hvordan det er at gå på efterskole.

rundvisning på efterskole

Rundvisning af elever på Sorø Gymnastikefterskole