Valg af linjefag og valgfag - Sorø Gymnastikefterskole
valg af linjefag og valgfag på efterskole

Valg af linjefag og valgfag

Når du tager på Sorø Gymnastikefterskole kan du dyrke din sport op til 18 timer om ugen, samtidig med at du får en masse nye idrætsinteresserede venner. Du kan gå i 10. eller 11. klasse.

Alle elever har gymnastik et par gange om ugen i form af fællesgymnastikdrengegymnastik og pigegymnastik.

Valg af linjefag

Du skal vælge ét linjefag som vælges for hele året. På linjefaget har du undervisning 3-4 gange om uge.
Udover din daglige træning har du en målrettet fysisk træning med fysioterapeut én gang om ugen.

Dit linjefag skal også på en linjefagstur som oftest går til udlandet.

Valg af valgfag

Valgfagene er som udgangspunkt ½ årlige og der vælges igen i januar på nær tysk, fransk og fysik/kemi og gymnastikuddannelse som er helårligt.

De prøveforberedende fag i fransk, tysk og fysik/kemi kan også vælges som valgfag og fagene tæller med i det samlede antal valgfag. Der kan vælges max 5 valgfag om ugen for den enkelte elev.

Eleverne får vejledning i deres valg af valgfag med en lærer i den første uge på skolen. Oprettelse af valgholdene er med forbehold.

Valghold