Mudderkamp på efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Adventure

Vil du udfordres med adventure, mens du går på efterskole?

Så er et ophold på Sorø Gymnastikefterskole sikkert noget for dig. I faget adventure kommer du til at opleve en masse eventyr, fede naturoplevelser og får en masse socialt samvær med dine kammerater.

Adventure betyder eventyr, og her kan alt ske. Vi konkurrerer om, hvem der hurtigst kommer fra A til B. Undervejs kæmper vi i en række forskellige discipliner; rapelling, klatring, står på rulleskøjter og rulleski, teambuilding, svømning, mountainbike, orienteringsløb, dykning, geocaching…

Du bliver udfordret, uanset om du allerede har dyrket adventurelivet i stor stil, før du kom på efterskole, eller om du er nybegynder. Selv om adventure er det vilde efterskolefag, er det ikke mere vildt, end at det selvfølgelig er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Ellers kunne vi jo ikke have det på en efterskole.

Oplevelser på adventure-holdet

Vi tager på adventureture i efterskolens nærområde i det sydvestlige Sjælland, hvor vi har et spændende terræn. Nogle gange tager vi også længere væk fra efterskolen. Til eksempelvis Agersø og Tystrup Sø.

For at deltage i adventure kræver det, at du har mod på at prøve kræfter med naturen, og at du er i god form. For selv om det er sjovt og spændende at dyrke adventure, er det også en anstrengende sport. En sport, der samtidig styrker kammeratskabet på efterskolen, fordi I er så tæt på hinanden og afhængige af at kunne samarbejde, når I er i naturen.

Hvordan ser et elevskema ud?

Underviser

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.