Body & Mind - Sorø Gymnastikefterskole

Body & Mind

Få ekstra styrke i krop og sind…

Et valgfag for dig, der gerne vil styrke din krop og dit sind. Vi arbejder med yoga, pilates og meditation. Her skal vi prøve at finde din indre ro ved hjælp af forskellige afspændingsøvelser.

Vi har fokus på ro, koncentration og udfordring af sanserne. Vær klar på at timerne nogle gange foregår udenfor i naturen omkring os. Vi kan bruge yoga, pilates og meditation flere steder i efterskolen, så det er et godt fag for dig, der vil blive bedre til at fordybe dig i noget.

Body & Mind valgfaget kan også give dig redskaber til at blive bedre i eksamensperioderne. Et fag med fokus på både krop og sind, og med opmærksomhed på samspillet. Det er oplevelser, træning og forkælelse, og der er tid til både at nyde og at reflektere.

OBS! Udbuddet af valgfagene varierer fra år til år alt efter hvem og hvilke elever som vælger det!