brætspil på efterskole

Brætspil

Vælger du brætspil som valgfag, er det fordi du godt kan lide at fordybe dig og hænge ud i sofaerne i Pejsestuen med en kop skoldhed the og dine søde efterskolekammerater.

Vi spiller selvfølgelig en masse spil, vi inspirerer hinanden til nye og underholdende spil, vi lader snakken gå rundt om bordet og afslutningsvist udvikler vi vores eget brætspil. Og det er altsammen helt analogt!

Så om du er strateg eller teamplayer, oldschool eller konstant på jagt efter det nyeste, newbie eller en erfaren brætspilsrotte, så er du velkommen til max hygge!

Hvordan ser et elevskema ud?

Underviser

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.