Fodbold - Sorø Gymnastikefterskole
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Fodbold

Gi’ den gas til fodbold med piger og drenge

Fodbold er for både piger og drenge og giver dig masser af træning – superseriøse trænere – udekampe – nye venner – topform – et fantastisk sammenhold – fodboldture – og et helt fantastisk år!

Så vil du gerne spille fodbold, skal du vælge dette valgfag. Vi har vores egen 11-mandsfodboldbane, vores nye grusbane og i perioder, hvor vejret ikke er til at være ude, spiller vi i den store idrætshal.

På fodbold får du topmotiverede og kvalificerede undervisere samt en seriøs, spændende og motiverende træning med gode træningsfaciliteter.  Vi deltager i forskellige turneringer og går op i teknisk og taktisk træning.

Vi har træningscenter til vægttræning med fri- og håndvægte. Derudover får du også dit eget spillertøj (trøje og shorts), som vi spiller i, når vi tager til kampe.

Vi deltager i udendørsturneringer. Vi spiller også træningskampe mod andre efterskoler. Vi er med til Sjællandsmesterskabet i indendørs fodbold med mulighed for at spille om danmarksmesterskabet, desuden deltager vi i flere lokale stævner. Vi stiller både pige og drenge hold (hvis det er muligt), og det er vigtig for skolen at begge hold bliver repræsenteret til diverse stævner og kampe.

Underviser

Martin Myssen

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!