Kreativt værksted - Sorø Gymnastikefterskole

Kreativt værksted

Er du kreativ? Vild med at designe?

Vi arbejder med en lang række kreative og hobbybetonede aktiviteter. Jeres ideer og færdigheder støttes i hele arbejdsprocessen. På det kreativeværksted arbejdes der også med teamer i en periode. Det kan være højtidsbestemte produkter med udstillinger fra tid til anden.

Der arbejdes i mange forskellige materialer som f.eks. gummi, træ, plastik og jern.
I værkstedet arbejder vi med at lave armbånd, nøgleringe, tøj, ny-design af genbrug, bogomslag, butterflies, genbrugstøj og materialer.

OBS! Udbuddet af valgfagene varierer fra år til år alt efter hvem og hvilke elever som vælger det!

Lærke Appelon