spring og leg

Spring & Leg

Kom og lege med gymnastikkens rammer og være kreativitet?

Spring & Leg valgfaget har ikke nogle faste rammer, men går, i alt sin enkelthed, ud på at have det sjovt og gøre de ting, du ikke gør i den normale undervisning.

Vi bygger høje tårne og springer ned fra, laver Ninja Warrior på fasttrack, leger med sjove og skæve tricks i stortrampolinen og mange andre vilde ting.

I spring & leg er der ikke noget rigtigt og forkert, og der er ikke noget der hedder dårlig teknik. Vi gør alle de ting, man ellers ikke ‘må’ i gymnastik. Vi skruer i afsættet, laver saltoer med armene nede langs siden og alle de andre ting som er stemplet med et stort fedt rødt kryds i TeamGym.

På valgfaget er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi laver. Der er ingen krav til dig og din gymnastiske kunnen. Så længe du er klar på at have det sjovt, prøve en masse vilde og kreative ting.

Valgholdet Spring & Leg

Hvordan ser et elevskema ud?UnderviserDit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.