Spring & Leg - Sorø Gymnastikefterskole
spring og leg

Spring & Leg

Kom og lege med gymnastikkens rammer og være kreativitet?

Spring & Leg valgfaget har ikke nogle faste rammer, men går, i alt sin enkelthed, ud på at have det sjovt og gøre de ting, du ikke gør i den normale undervisning.

Vi bygger høje tårne og springer ned fra, laver Ninja Warrior på fasttrack, leger med sjove og skæve tricks i stortrampolinen og mange andre vilde ting.

I spring & leg er der ikke noget rigtigt og forkert, og der er ikke noget der hedder dårlig teknik. Vi gør alle de ting, man ellers ikke ‘må’ i gymnastik. Vi skruer i afsættet, laver saltoer med armene nede langs siden og alle de andre ting som er stemplet med et stort fedt rødt kryds i TeamGym.

På valgfaget er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi laver. Der er ingen krav til dig og din gymnastiske kunnen. Så længe du er klar på at have det sjovt, prøve en masse vilde og kreative ting.

Valgholdet Spring & Leg

Hvordan ser et elevskema ud?

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk