teeterboard efterskole

Teeterboard

Tør du tage springgymnastikken videre til næste niveau?

Så vil teeterboard være det helt rigtige for dig! Teeterboard er en gammel cirkusdisciplin, som i sin enkelthed går ud på at hoppe med sin makker på et vippebræt. Brættet er kun 40 cm bredt, så det er med at holde tungen lige i munden, for at holde sig inde på brættet. 

Valgfaget Teeterboard – Her er det Mads Ludvigsen & Motus drengene som giver gas.

Til at starte med vil vi lære, hvordan man ”timer” sine hop i forhold til sin makker, der står i den modsatte ende af teeterboardet. Efter nogle gange, når timingen sidder der, vil vi begynde at komme højere og højere op. Hvis man presser brættet til sit yderste, er det muligt at hoppe omkring 5 meter op i luften! Når hoppene med sin makker begynder at blive sikre, er det tid til at prøve kræfter med at lave spring fra teeterboardet – både med landing i springgraven, men også med landing på brættet. Det er udfordrende, vildt og super fedt på samme tid.  

Vi starter med det grundlæggende

Men bare rolig – vi starter selvfølgelig ud med det grundlæggende. Lige fra begynderniveau til ekspertniveau er der fuld fokus på sikkerheden. Vi skal lære at sikre hinanden, samarbejde og kommunikere mens vi hopper, så vi får alle ned på benene i god behold. Når der skal indlæres nye tricks, vil der blive smidt en måtte ind, så man lander blødt på brættet. 

En solid erfaring inden for springgymnastik er en vigtig forudsætning for, at teeterboard-valgfaget bliver sjovt og givende for dig. Derfor kræves det du har mod på at nørde med saltoer, teknik, lege i stortrampoliner for at vælge valgfaget. 

Et valgfag med mod og teknik

Er du klar på et valgfag, der er fyldt med god teknik, masser af mod, samarbejde, høje hop, vilde spring og fed stemning? Så vælg teeterboard som valgfag!

Hvordan ser et elevskema ud?

Underviser

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.