Kontakt Elevforeningen - Sorø Gymnastikefterskole
evalueringsplan på efterskole

Kontakt Elevforeningen

Hvem er Elevforeningen?

At springe, lave opvisning, opleve og lære nye ting, er alle elementer vi i elevforeningen kan relatere til. Elevforeningen består nemlig udelukkende af tidligere elever fra forskellige årgange.

Det er os der besøger dig et par gange om året og medvirker til at træffe valg for din og efterskolens fremtid. Vi prøver således på at give dig de bedste forudsætninger for at få et ligeså godt efterskoleår, som vi selv har haft. At give glæden, minderne og følelsen videre, giver os et kærligt flashback til vores egen tid på Sorø Gymnastikefterskole.

Elevforeningen består i øjeblikket af 19 bestyrelses-medlemmer, som er fulde af gå på mod og kreative ideer, samt viljen til at gøre dit efterskoleår til noget helt specielt. De 19 bestyrelsesmedlemmer har alle deres plads, om det er planlægning og udarbejdelsen af årsskriftet, gammel elevdag eller de to årlige elevforeningsarrangementer, indkøb af gaver til afgående lærer, jubilæum mm., så bidrager vi alle, med det vi kan.

Bestyrelsesformand

Cathrine Thomsen

Julie Pedersen

Lise Wolfson

Hakon Gammeltoft

Lasse Jensen

Marius Kure

Karoline Gettermann

Nina Balslev

Laura Hansen

Joachim Andreas Christensen

Pernille Finck-Jarrskov

Michelle Kristiansen

Frederikke Ebbe

Marie Madsen

Jacob Jørgensen

Rasmus Sprogøe

Mai Mortensen

Marie Holdflod Pallesen

Magnus Saarde

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk