Årsskrift – Sorø Gymnastikefterskole

Årsskrift

Elevforeningen udgiver hver år et årsskrift, hvor gamle elever, nye lærer og spændende emner bliver beskrevet.

2017 var et år med en ny formand ved roret for elevforeningen Cathrine Thomsen. Vi måtte også sige tak til Nadja Kamper som formand for foreningen i 6 år. Det blev også året, hvor Sorø Performance opstod og SGE blev ved med at udvikle sig. Vi nød også en fantastisk Landsstævne i Aalborg med 6800 andre efterskoleelever. Læs meget mere i Årsskrift 2017

Årsskrift 2017 Sorø Gymnastikefterskole

2016 var vi stolte over at præsentere Årsskriftet hvor du bl.a. kunne læse om vores nye personale (Laila, Louise, Thilde og Tanja), vores viceforstander Jørgen Nielsen takker af efter 11 år på SGE, fantastiske linjefagsture til Island, Slovenien og Berlin, og hvorfor GymnastikKabalen vender tilbage i 2017 samt et par flotte mindeord om vores tidligere medarbejder Else Bagge som desværre er afgået ved døden. Desuden er der mange flotte billeder fra indvielse af parkourcenteret og de mange jubilarerhold. Læs mere i Årsskrift 2016.

Årsskrift 2016 Sorø Gymnastikefterskole