Årsskrift

Elevforeningen udgiver hver år et årsskrift, hvor gamle elever, nye lærer og spændende emner bliver beskrevet.

I 2016 var vi stolte over at præsentere Årsskriftet hvor du bl.a. kunne læse om vores nye personale (Laila, Louise, Thilde og Tanja), vores viceforstander Jørgen Nielsen takker af efter 11 år på SGE, fantastiske linjefagsture til Island, Slovenien og Berlin, og hvorfor GymnastikKabalen vender tilbage i 2017 samt et par flotte mindeord om vores tidligere medarbejder Else Bagge som desværre er afgået ved døden. Desuden er der mange flotte billeder fra indvielse af parkourcenteret og de mange jubilarerhold.

Årsskrift 2016