Elevfest for gamle elever - Sorø Gymnastikefterskole

Elevfest for gamle elever

Elevforeningen for SU & SGE afholder i år sin årlige elevfest på Sorø Gymnastikefterskole lørdag den 9. juni 2018

Kl. 09.00 Jubilæumsholdene mødes til morgenkaffe (indgang åbner kl. 9.00)
Kl. 10.30 Åbent springcenter for alle gamle elever
Kl. 12.00 Frokost for alle
Kl. 12.30 Generalforsamling med dagsorden ifølge lovene
Kl. 13.00 Konkurrencer
Kl. 14.00 Fotografering af jubilæumshold ved hovedindgangen
Kl. 14.30 Gymnastikopvisning
Kl. 15.00 Tak for i år

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding

Tilmelding sker i nedenstående modul. Tilmelding til elevfesten, skal være modtaget senest d. 1. juni 2018.

OBS! Du bedes ligeledes give en tilbagemelding, hvis du har fået ny adresse eller email.

Har du en gammel skolekammerat som ikke er medlem af elevforeningen, så kan de melde sig ind i elevforeningen på selve dagen og deltage til elevfesten ved kontant betaling af 120 kr. ved indgangen. Der kan ikke betales med dankort på dagen! Der kan betales med mobilepay på dagen.

Elevfest for gamle elever på efterskole