Elevfest for gamle elever - Sorø Gymnastikefterskole

Elevfest for gamle elever

Elevforeningen for SU & SGE afholder i år sin årlige elevfest på Sorø Gymnastikefterskole lørdag den 15. juni 2019.

Program

Kl. 9.15      Jubilæumsholdene mødes til morgenkaffe, velkomsttale, sang og billeder. (13/14, 08/09, 03/04, 98/99, 93/94 o.s.v.) medbring gerne billeder fra jeres årgang.

Kl. 10.30     Åbent springcenter og parkourcenter for alle gamle elever der er medlem af elevforeningen.

Kl. 11.45      Fotografering af jubilæumshold ved hovedindgangen

Kl. 12.00      Frokost for alle

Kl. 12.30      Generalforsamling for Elevforeningen

Kl. 14.00      Gymnastikopvisning af Sorø Performance og Elevholdet

Kl. 15.00      Tak for i år

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00

Tilmelding sker i nedenstående modul.

Har du en gammel skolekammerat som ikke er medlem af elevforeningen, så kan de melde sig ind i elevforeningen på selve dagen og deltage til elevfesten ved kontant betaling af 120 kr. ved indgangen. Der kan ikke betales med dankort på dagen! Der kan betales med mobilepay på dagen.

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00, og mulighed for at spille volley og andre boldspil udendørs mellem 13.15 og 14.00.

Det er ikke tilladt at ryge, drikke øl eller nyde anden form for spiritus på skolens område.

Der er tilmelding til elevfesten, som skal være modtaget senest d. 1. juni 2018

HUSK: Navn, adresse, årgang og medlemsnummer!

Du bedes ligeledes give en tilbagemelding, hvis du har fået ny adresse eller mailadresse.

Dagsorden iflg. Lovene:

2. Formandens beretning, herunder nyt fra skolen.
  3. Regnskab ved kassereren
  4. Indkomne forslag fra bestyrelsen: lovændring. (se bilag på den næste side)
  5. Valg: På valg er følgende: Nadja Kamper (genopstiller), Michelle Kristiansen (genopstiller), Cathrine Thomsen (genopstiller) Karoline Gettermann (genopstiller).

Suppleanter på valg: Nina Balslev Jensen, Marius Kure, Frederikke Ebbe, Laura Hansen og Klara Bjørn Jensen.

Valg af revisor: Bendt Roden (genopstiller)

Indbydelse til alle medlemmer og forslag om vedtægtsændringer

Elevfest for gamle elever på efterskole

Link til Foreningens love