Elevfest for gamle elever

Elevforeningen for SU & SGE afholder i år sin årlige elevfest på Sorø Gymnastikefterskole.

Datoen er lørdag den 12. juni 2021.

Program

Kl. 9.15      Jubilæumsholdene mødes til morgenkaffe, velkomsttale, sang og billeder. OBS. Her vil vi også gerne se alle jubilar fra 2020, da Elevfesten blev aflyst pga. Covid-19.

Jubliar hold

• 5 års jubilar: 14/15 + 15/16
  • 10 års jubilar: 09/10 + 10/11
  • 15 års jubilar: 04/05 + 05/06
  • 20 års jubilar: 99/00 + 00/01
  • 25 års jubilar: 94/95 + 95/96
  • 30 års jubilar: 89/90 + 90/91
  • 35 års jubilar: 84/85 + 85/86

Kl. 10.30     Åbent springcenter og parkourcenter for alle gamle elever der er medlem af elevforeningen.

Kl. 11.45      Fotografering af jubilæumshold ved hovedindgangen

Kl. 12.00      Frokost for alle

Kl. 12.30      Generalforsamling for Elevforeningen

Kl. 14.00      Gymnastikopvisning af Sorø Performance og Elevholdet

Kl. 15.00      Tak for i år

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00

Tilmelding

Har du en gammel skolekammerat som ikke er medlem af elevforeningen, så kan de melde sig ind i elevforeningen på selve dagen og deltage til elevfesten ved kontant betaling af 119 kr. ved indgangen. Der kan betales med mobilepay på dagen.

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00, og mulighed for at spille volley og andre boldspil udendørs mellem 13.15 og 14.00.

Det er ikke tilladt at ryge, drikke øl eller nyde anden form for spiritus på skolens område.

Der er tilmelding til elevfesten, som skal være modtaget senest d. 1. juni 2021

Elevfest for gamle elever på efterskole

Link til Foreningens love

Se foreningens love og formål

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag