Elevfest for gamle elever - Sorø Gymnastikefterskole

Elevfest for gamle elever

Elevforeningen for SU & SGE afholder i år sin årlige elevfest på Sorø Gymnastikefterskole lørdag den 12. juni 2021.

Program

Kl. 9.15      Jubilæumsholdene mødes til morgenkaffe, velkomsttale, sang og billeder. OBS. Her vil vi gerne se alle jubilar fra 2020, da Elevfesten blev aflyst pga. Covid-19.

Jubliar hold

• 5 års jubilar: 15/16 + 16/17
  • 10 års jubilar: 09/10 + 10/11
  • 15 års jubilar: 05/06 + 06/07
  • 20 års jubilar: 00/01 + 01/02
  • 25 års jubilar: 95/96 + 96/97
  • 30 års jubilar: 90/91 + 91/92
  • 35 års jubilar: 85/86 + 86/87

Kl. 10.30     Åbent springcenter og parkourcenter for alle gamle elever der er medlem af elevforeningen.

Kl. 11.45      Fotografering af jubilæumshold ved hovedindgangen

Kl. 12.00      Frokost for alle

Kl. 12.30      Generalforsamling for Elevforeningen

Kl. 14.00      Gymnastikopvisning af Sorø Performance og Elevholdet

Kl. 15.00      Tak for i år

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00

Tilmelding sker i nedenstående modul.

Har du en gammel skolekammerat som ikke er medlem af elevforeningen, så kan de melde sig ind i elevforeningen på selve dagen og deltage til elevfesten ved kontant betaling af 120 kr. ved indgangen. Der kan ikke betales med dankort på dagen! Der kan betales med mobilepay på dagen.

Der vil være kaffe og kage på tagselvborde mellem kl. 13.15 og 15.00, og mulighed for at spille volley og andre boldspil udendørs mellem 13.15 og 14.00.

Det er ikke tilladt at ryge, drikke øl eller nyde anden form for spiritus på skolens område.

Der er tilmelding til elevfesten, som skal være modtaget senest d. 1. juni 2021

HUSK: Navn, adresse, årgang og medlemsnummer!

Du bedes ligeledes give en tilbagemelding, hvis du har fået ny adresse eller mailadresse.

Elevfest for gamle elever på efterskole

Link til Foreningens love

Se foreningens love og formål

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag