Elevforeningens Love - Sorø Gymnastikefterskole

Foreningens navn

Elevforeningen for SU & SGE

Formål for Elevforeningen for SU & SGE

Foreningens formål er at være bindeled mellem gamle elever og skolen. Dette søges gennemført især gennem afholdelse af elevfesten og ved udsendelse af årsskrift.

Som medlemmer kan optages gamle elever samt andre, der har interesse for foreningen og skolen.

Foreningen ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer, hvoraf den største eller den mindste halvdel er på valg hvert år på den årlige generalforsamling, hvor der vælges to suppleanter og én revisor.

Bestyrelsen vælger selv formand.

Foreningens bestyrelse forpligter sig til at værne om foreningens maleri, som er skænket af Troels Trier.

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og den er beslutningsdygtig uanset det mødte antal medlemmer.

Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, såfremt 1⁄4 af medlemmerne skriftligt forlanger det, eller hvis 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det.

Foreningens generalforsamling afholdes hvert år i maj eller juni måned sammen med foreningens årsmøde. Bestyrelsen aflægger her beretning, og regnskabet fremlægges til godkendelse.

Forslag til lovændring må skriftligt fremsendes til bestyrelsen mindst 2 måneder før generalforsamlingen.

Det årlige medlemsbidrag fastsættes af bestyrelsen og opkræves i løbet af foråret. Regnskabet går fra 1. maj til 30. april.

Hvis foreningen ikke er levedygtig, kan den opløses på en generalforsamling, der i så fald træffer bestemmelse om anvendelse af foreningens midler. Foreningens protokoller og maleri må i sådan tilfælde afleveres til skolen.