Elevforeningens Love - Sorø Gymnastikefterskole

Elevforeningens Love

Love for elevforeningen for SU – og SGE.

1. Foreningens navn er: Elevforeningen for SU – og SGE
  2. Foreningens formål er at være bindeled mellem gamle elever og skolen. Dette søges gennemført især gennem afholdelse af elevfesten og ved udsendelse af årsskrift.
  3. Som medlemmer kan optages gamle elever samt andre, der har interesse for foreningen og skolen.
  4. Foreningen ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer, hvoraf den største eller den mindste halvdel er på valg hvert år på den årlige generalforsamling, hvor der vælges minimum 2 og max 7 suppleanter og én revisor. Bestyrelsen vælger selv formand.
  5. Foreningens bestyrelse forpligter sig til at værne om foreningens maleri, som er skænket af Troels Trier.
  6. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og den er beslutningsdygtig uanset det mødte antal medlemmer. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, såfremt 1⁄4 af medlemmerne skriftligt forlanger det, eller hvis 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det.
  7. Foreningens generalforsamling afholdes hvert år samme dag som Sorø Gymnastikefterskole afholder deres generalforsamling. Bestyrelsen aflægger her beretning, og regnskabet fremlægges til godkendelse.
  8. Forslag til lovændring må skriftligt fremsendes til bestyrelsen mindst 2 måneder før generalforsamlingen.
  9. Det årlige medlemsbidrag fastsættes af bestyrelsen og opkræves i løbet af foråret. Regnskabet går fra 1. januar til 31. december.
  10. Hvis foreningen ikke er levedygtig, kan den opløses på en generalforsamling, der i så fald træffer bestemmelse om anvendelse af foreningens midler. Foreningens protokoller og maleri må i sådan tilfælde afleveres til skolen.

Vedtaget på generalforsamlingen d. 22. juni 2020.

Se mere om elevforeningen

Tilmeld dig til elevfesten

Se video fra din årgang

Læs elevforeningens årsskrift

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk