Foto & video arkiv

Videoarkiv

For tiden er vi i gang med at uploade gamle VHS film om skolen. Der er mange sjove filmindslag om både skolen, opvisninger, skiture og dagligdagen i det hele taget.
Der er i den grad sket noget med både elevernes udseende, skolens faciliteter, musikken og teknikken. Engang var der bl.a. pin-up kalendre på drenge værelserne, hårde måtter i springsalen, ingen promfritgrav og et udpræget fint sprog fra eleverne, en masse klaverspil til opvisningerne og teenagere der så HELT anderledes ud.

Gå til videoarkiv

Fotoarkiv

Vi har samlet alle skolens billeder i et fælles fotoarkiv, som går tilbage til 2005, hvor digitalkameraet fik sit indtog på Sorø Ungdomsskole. Desuden har vi scannet 3.000 lysbilleder ind fra 1965-1992. Næste projekt er at scanne alle polaroid billeder fra 1992-2005. God fornøjelse tilbage i historien.

Gå til fotoarkiv

Har du gamle billeder eller film liggende?

Send os gerne en mail, hvis I har gamle VHS-bånd, DVD’er liggende med film eller hvis du har nogle gamle billeder af skolen liggende. Dem er vi meget interesseret i at låne. Kontakt Rasmus Sinding rs@soroefterskole.dk

Opvisninger med efterskole

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.