Foto & video arkiv - Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Foto & video arkiv

Videoarkiv

For tiden er vi i gang med at uploade gamle VHS film om skolen. Der er mange sjove filmindslag om både skolen, opvisninger, skiture og dagligdagen i det hele taget.
Der er i den grad sket noget med både elevernes udseende, skolens faciliteter, musikken og teknikken. Engang var der bl.a. pin-up kalendre på drenge værelserne, hårde måtter i springsalen, ingen promfritgrav og et udpræget fint sprog fra eleverne, en masse klaverspil til opvisningerne og teenagere der så HELT anderledes ud.

Gå til videoarkiv >

Fotoarkiv

Vi har samlet alle skolens billeder i et fælles fotoarkiv, som går tilbage til 2005, hvor digitalkameraet fik sit indtog på Sorø Ungdomsskole. Desuden har vi scannet 3.000 lysbilleder ind fra 1965-1992. Næste projekt er at scanne alle polaroid billeder fra 1992-2005. God fornøjelse tilbage i historien.

Gå til fotoarkivet >

Har du gamle billeder eller film liggende?

Send os gerne en mail, hvis I har gamle VHS-bånd, DVD’er liggende med film eller hvis du har nogle gamle billeder af skolen liggende. Dem er vi meget interesseret i at låne. Kontakt Rasmus Sinding rs@soroefterskole.dk

Opvisninger med efterskole

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!