Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Konkurrencer

Vil du være bedst?

Sorø Gymnastikefterskole er med i kampen om medaljer til Efterskole DM i TeamGym og Efterskole DM i Rytme.

I løbet året deltager vi i konkurrencer i TeamGym, Spring og Grand Prix.

TeamGym deltager i 4 test-konkurrencer med de andre sjællandske gymnastikefterskole og det hele kulminere med Efterskole DM i TeamGym i maj, hvor vi kæmper om medaljer mod alle de andre efterskoler.

Grand Prix deltager til Efterskole DM for Rytme i maj, hvor der konkurreres i rytme og æstetik. Holdene kan også deltage til andre konkurrencer.

Vi bruger f.eks. TeamGym test-konkurrencer til at få alle elever i konkurrence for teste niveau og blive klar til at præstere, når det virkelig gælder.

TeamGym konkurrence efterskole