Medarbejdere - Sorø Gymnastikefterskole
Medarbejdere på Sorø Gymnastikefterskole

Medarbejdere på Sorø – et fantastisk team!

Fælles for os alle på Sorø Gymnastikefterskoler er, at vi brænder for vores arbejdsområder. På Sorø møder du et stort antal ansatte fra mange forskellige fagområder. Vi godt kan lide at arbejde på en skole, hvor der stilles krav til os som fagpersonale. Det at arbejde med mennesker kræver professionalitet, nysgerrighed og engagement.

Du kan derfor se frem til at møde positive, engagerede og ikke mindst professionelle ansatte på Sorø Gymnastikefterskole.

Vi glæder os til at møde dig!

Timelærere

Vejleder

Fysioterapeut

Psykoterapeut

Køkken

Praktisk personale

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.

Besøg os til Efterskolernes dag

Luk