Sorø Performance

Sorø Performance er “SGE’s gamle elevhold” for dygtige gymnaster, der gerne vil tage del i et opvisningsprogram på højt niveau og samtidigt være ambassadører for Sorø Gymnastikefterskole. Tidligere elever på skolen får mulighed for at komme tilbage på skolen og blive udtaget til holdet.

Holdet har ca. en weekend-træning om måneden og laver 5-10 opvisninger om året.

I efterår og forår 2017-18 starter vi et pige rytme/dansehold som vægter lige meget.

Vi arbejder på at få et spring- og parkourhold op at stå, men dette hold er først klar til sommeren 2018 med afsæt i en tur til Festival del Sol i Italien.

Krav

• Tidligere elev og medlem af elevforeningen på Sorø Gymnastikefterskole
  • Aktiv gymnast på et andet hold
  • Klar på at holde dig i god fysisk form i løbet af året
  • Møder klar og forberedt til alle træninger og opvisninger
  • Engagerer dig socialt på holdet og vil være en god ambassadør for SGE
  • Prioriterer alle træninger og opvisninger højt

Info ang. udtagelse fredag/lørdag d. 1-2 sep.

Vi glæder os til at få gamle elever på skolen igen, derfor har vi besluttet at fredag er træningsaften, hvor der vil blive indøvet koreografi/sekvenser, så I er godt forberedt til om lørdagen.

Dermed får alle mulighed for at sove på skolen og en hyggelig aften på SGE igen.

Udtagelsen lørdag vil foregå fra kl 9.00-16.00

Der vil blive uploadet to videosekvenser op inden udtagelsen, som det forventes at du kan, når vi mødes fredag – se det som en hjælp istedet for at I skal lære sindssygt mange sekvenser fredag, så kan I tingene på forhånd. Så hiv fat I veninden og hjælp hinanden med at få lært dem og ret hinanden. Så bliver det hele meget sjovere!

Husk at medbringe:

• Vandflaske
  • Frugt og andet der kan holde energien oppe (evt. chokolade/druesukker)
  • JA-hatten!
  • Toiletsager
  • Træningstøj og afslapingstøj
  • Sovepose/liggeunderlag/pude/lagn
  • Dansesko
  • Håndklæde

Husk på det ikke er farligt, men en fed måde at afprøve hvordan en udtagelse kan være. Få to lækre dage på SGE igen og komme måske med på det ultimative svedige Sorø Performance.

Hilsen Træner-teamet

Gymnastik i byen

Træningsweekender på SGE

• 1.-2. september – Udtagelse
  • 8.–9. september
  • 6.–7. oktober
  • 17.–18. november
  • 15.–16. december – Julefrokost
  • 26.–27. januar
  • 8.–10. februar
  • 7.-9. april – Fortræning for Springere og Parkour til Festival Del Sol
  • 1.-3. juni – Træning til Festival del Sol – træning med drenge og rystesammenfest

Opvisninger

Opvisninger med efterskole

Egenbetaling

Kontigent på 1.500 kr. som dækker dragt, kost & logi og instruktører samt 120 kr for medlemsskab af elevforeningen

OBS. ekstra omkostninger vil forekomme for dem som skal med til Festival de Sol.

Instruktører + flere er på vej 🙂

Nana Regnér

Nina Leise-Hansen

Tanja Mazur

Læs om Instruktørerne

Tilmeld mig udtagelsen (Dans/Rytme)

Det lyder interessant med Festival del Sol (både piger/drengene)

Vi vil rigtig gerne både have piger og drenge med på turen.

Du skal vælg om du er mest til spring eller parkour.

Følg Sorø Performance på Instagram